1 Φεβ 2021

Μέσα σε μια νύχτα έφτιαξαν το νέο site του Υπουργείου Εργασίας και αυτό φαίνεται

Μέσα σε μια νύχτα έφτιαξαν το νέο site του Υπουργείου μας και αυτό φαίνεται γιατί ακόμα στο ΣΕΠΕ έχουμε ειδικό γραμματέα .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είναι αναρτημένες σε αυτό "Το Σ.ΕΠ.Ε. ... υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Του Σώματος αυτού προΐσταται μετακλητός Ειδικός Γραμματέας (άρθρο 53 του Π.Δ. 63/2005, Α’ 98), η θέση του οποίου συστάθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 3996/2011."

Δεν ξέρω αν είναι μια γκάφα τύπου σκοιλ ελικίκου ή δείχνει κάτι για τις προθέσεις του Υπουργού για το ΣΕΠΕ. Να ελπίσουμε ή να απελπιστούμε δηλαδή;

 


Ο νέος υπουργός όπως διαβάζουμε έβαλε μπρος να φέρει τα πάνω κάτω στο Υπουργείο, να στήσει καινούργιο site με τη βοήθεια ιδιωτικών εταιριών πάντα και μέσα από fast track διαδικασίες, πάντα για να βελτιωθούν και οι σύγχρονες τεχνολογίες. Μπαίνοντας στην πρώτη σελίδα μπορεί ο καθένας να απολαύσει την φωτογραφία του Αυτιά  και να σταματήσει εκεί.

 

 Βέβαια οι άλλες σελίδες με τις πληροφορίες που είχε το παλιό site του υπουργείου είναι άδειες και προς το παρών ο πολίτης δεν μπορεί να δει τίποτα αλλά το site είναι μπάνικο . 

Στην τελική δεν μπορείς να τα έχεις όλα και επικοινωνία και ουσία .... 

 

 Δείτε εδώ το νεο site https://ypergasias.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: