18 Οκτ 2007

Αύξηση εξόδων κίνησης υπαλλήλων ΟΑΕΔ

Την ώρα που όλοι αναρωτιόμαστε που είναι το νομοσχέδιο, το γνωστό ναι, και ακούμε διάφορες φήμες που κυκλοφορούν για την τύχη του (να μην το πούμε και ατυχία) μαθαίνουμε ότι οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ λαμβάνουν πλέον σαν έξοδα κίνησης το ποσό των 250 ευρώ.
Όπως κατά λέξη αναφέρεται στην κοινή υπουργική απόφαση 2/4162/0022 με ημερομηνία υπογραφής 17-08-07, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1688 τευχ. Β΄ 23-08-07, "Καθορίζουμε σε διακόσια πενήντα (250) Ευρώ μηνιαίως το ποσό που καταβάλλεται ως έξοδα κίνησης στους τακτικούς, με σύμβαση εργασίας αορίστου και ορισμένου χρόνου αντίστοιχα υπαλλήλους του Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) όλων των κλάδων και ειδικοτήτων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ .....".
Ο λόγος που το αναφέρουμε είναι προφανής: κατά την ίδια χρονική περίοδο, το νομοσχέδιο που αφορούσε, συν τοις άλλοις, την αναπροσαρμογή των δικών μας εξόδων κίνησης, δεν προωθήθηκε στη Βουλή προς ψήφιση - με πρόσχημα τις επικείμενες εκλογές - ενώ την ίδια ώρα που ο Υπουργός Απασχόλησης συνυπέγραφε την παραπάνω Απόφαση!
Ευχαριστούμε τον συνάδελφο για την ενημέρωση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα με παραξένευε αν το κατέθεταν στη Βουλή. Στο κάτω άτω αυτόν που το πρωτοέδωσε στη δημοσιότητα πρώτος(Τσιτουρίδης)τον έφαγε το μαύρο φίδι. Ο δε Γιακουμάτος έφυγε αμέσως μετά τις εκλογές. Συνεπώς έχουν το τέλειο άλλοθι να θάψουν κάτι που θεωρητικά δεν ήταν της δικής τους εμπνέυσεως. Τα υπόλοιπα που άφηναν να διαρρέουν περί ψήφισής του,μετά τις εκλογές, ήταν για να κρατάν σε ομηρία τους ψηφοφόρους. Να δείτε που θα το ανασύρουν από το συρτάρι στις επόμενες εκλογές. Η κουτοπονηριά των εκάστοτε κυβερνώντων σε όλο της το μεγαλείο, (και η αφέλεια των ψηφοφόρων επίσης). Ας ελπίσουμε ότι θα διαψευστώ.

Ανώνυμος είπε...

η εμπειρη μυτη μου οσφρηζεται μισθολογικες αλλαγες στους υπαλληλους του ΣΕΠΕ...

κουραγιο αδερφια δεν αργει η ωρα που τελικα θα δικαιωθουμε και θα δουμε κινηση στο μηνιαιο εκκαθαριστικο μας σημειωμα, ασχετα αν η κινηση μαλλον προβλεπεται να ειναι προς τα...κατω...χαχαχαχαχα
θα παρουμε ..μειωση για να τη σπασουμε στους συναδελφους του ΟΑΕΔ...αμ πως

sting