6 Νοε 2009

Ντροπή νοιώθω !!!!!!!!
Ναι ντροπή που ζω σε μια χώρα που είμαι πολίτης αυτής της χώρας όπου το 2009 ακόμα αποτελεί αίτημα η αξιοκρατία. Σε μια χώρα που όλοι το ξέρουν ότι πρέπει να έχεις γνωστό να έχεις δόντι (blue έως σήμερα) για να κάνεις τη δουλειά σου. Όπου οι βουλευτές οι πολιτικοί γενικά εκμεταλλεύονται την ανάγκη του καθένα για ψήφους και του τάζουν λαγούς με πετραχήλια για μια ψήφο. Σε μια χώρα όπου μόνιμα προσπαθεί να καταφέρει την αλλαγή στη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού στο δημόσιο ώστε να βάλει τέλος στις πρακτικές του παρελθόντος, όπου κόμματα και βουλευτές έβαζαν από το «παράθυρο», εδώ και δεκαετίες, τα δικά τους παιδιά, αλλά ακόμα δεν το έχει καταφέρει.
Ντροπή και για τους συμπολίτες μου που επιτρέπουν να τους εκμεταλλεύονται, που πουλάνε την ψήφο τους και όταν το πράγμα στραβώσει βγαίνουν και επικαλούνται τη Δημοκρατία και τις αρχές της.

ΥΓ. Χθες και σήμερα απέργησαν τα stage που έχουν τοποθετηθεί στην υπηρεσία μας. Μάλιστα σήμερα έκατσαν στην είσοδο του κτιρίου και ενημέρωναν τους πολίτες σχετικά με τις διεκδικήσεις τους, πρωτότυπος τρόπος διαμαρτυρίας… . Τους ευχόμαστε καλή τύχη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η εξουσία είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας. Εμείς ταϊζουμε το λύκο που κατασπαράζει τις σάρκες μας και το κυριότερο τα μέλλον των παιδιών μας.
Τι κι αν κάποιοι νοιώθουν ντροπή,τι κι αν κάποιοι επαναστατούν, η πλειοψηφία της κοινωνίας έχει απενοχοποιήσει το ρουσφέτι, τη λαμογιά, την απάτη, το ψέμα, και το βασικότερο της δίνει και ψήφο εμπιστοσύνης.
Χρειάζεται αγώνας πλέον και για τα αυτονόητα (αξιοκρατία, ευνομούμενη πολιτεία, δικαίωμα για εργασία κ.ο.κ.)
Η ηθική, πολιτική & οικονομική κατάπτωση της Ελληνικής Tηλεοπτικής Δημοκρατίας δυστυχώς δεν φαίνεται να χει τελειωμό.

Kon