10 Ιουν 2010

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Μάθαμε σήμερα μια είδηση που μας εξέπληξε ευχάριστα. Συνάδελφοι από την κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου ξεκίνησαν συγκέντρωση υπογραφών για σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου.

Συγχαίρουμε τους συναδέλφους για την κίνησή τους και τους στηρίζουμε ανεπιφύλακτα υπογράφοντας το κείμενό τους. Ήδη έχουν συγκεντρωθεί πολλές υπογραφές και το ΔΣ αναμένεται να προχωρήσει στην σύγκλιση της συνέλευσης.

Παραθέτω αυτούσιο το κείμενο. Αντιγράψτε το, τυπώστε το, υπογράψτε το και στείλτε το με φαξ στο 210-5233146. Όσο περισσότερες υπογραφές τόσο καλύτερα...


ΠΡΟΣ : ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛHΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ

ΘΕΜΑ: Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Με αφορμή τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο ήδη άδικα συρρικνωμένο εισόδημα των συναδέλφων και με δεδομένο ότι στην κρίσιμη αυτή περίοδο ο σύλλογος, ως σώμα μελών, πρέπει να εκφράζει ενιαία τα αιτήματα και τις απόψεις των συναδέλφων, θεωρούμε επιβεβλημένη την ανάγκη, έστω και καθυστερημένα, άμεσης σύγκλισης γενικής συνέλευσης προκειμένου να συζητηθούν και να επιλυθούν θέματα όπως:

•Σύσταση απεργιακού ταμείου: με δεδομένη τη συχνότητα των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και τη σημασία της συμμετοχής όλων μας, θεωρείται αναγκαία η οικονομική υποστήριξη των απεργών συναδέλφων.
•Παροχή οικονομικής ενίσχυσης στους ιδιαίτερα οικονομικά επιβαρημένους συναδέλφους ( ταμείο αλληλοβοήθειας, δάνεια…).
•Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την καταβολή του ΑΣΕ, των δεδουλευμένων αποδοχών στους συναδέλφους υπολόγους, καθώς και για τις παροχές του Οργανισμού της Εργατικής Εστίας (παιδικές κατασκηνώσεις).
•Συζήτηση σχετικά με την σκοπιμότητα των προγραμματισμένων κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως η ετήσια εκδρομή του Συλλόγου.
•Ενημέρωση σχετικά με τη μεταστέγαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ( πρόσβαση και πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση για τη καθημερινή μετακίνηση των συναδέλφων).

Σε κάθε περίπτωση, η θεματολογία της ημερήσιας διάταξης είναι ανοικτή και τα μέλη του συλλόγου μπορούν να προσθέσουν θέματα που θεωρούν σκόπιμο πως πρέπει να συζητηθούν.



Τα μέλη του συλλόγου (υπογραφές)

Δεν υπάρχουν σχόλια: