23 Μαΐ 2014

Τώρα ξέρεις



-Ξέρεις ποιοι ευθύνονται για τη φτωχοποίηση μας, για την ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων, για τα λουκέτα, για την ανεργία. 

-Ξέρεις ποιοι ευθύνονται για την υποβάθμιση της ζωής μας , των νοσοκομείων, των σχολείων, των δημόσιων υπηρεσιών

-Ξέρεις ποιοι ευθύνονται για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας

-Ξέρεις ποιοι ευθύνονται για τις απολύσεις  τις διαθεσιμότητες, τη υποβάθμιση του Υπουργείου Εργασίας και του ΣΕΠΕ 

-Ξέρεις ποιοι μας αφαιρούν τη δυνατότητα να εργαστούμε με αξιοπρέπεια , να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

-Ξέρεις ποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν στην αρένα της δήθεν αξιολόγησης για να κατασπαράξουμε  ο ένας τον άλλο 

-Ξέρεις ποιοι σε κορόιδεψαν ξανά και ξανά. Και προσπαθούν πάλι να σε κοροϊδέψουν. 

Με τα μόνα όπλα που έχουν : το ΨΕΜΑ, το ΦΟΒΟ και την αισχρή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ - ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ
Κάνε την ψήφο  βόλι ενάντια σε αυτούς που καταστρέφουν τη ζωή και τα  όνειρά σου. Πραγματικό βόλι, όχι βιολέτα σε  ποτάμια…
Ξέρεις τι φοβούνται. Στο δήμο της Αθήνας, στην Περιφέρεια Αττικής και πάνω από όλα στις Ευρωεκλογές.
ΩΣ ΕΔΩ. Στις 25 Μάη ο φόβος αλλάζει στρατόπεδο


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ





ΥΓ: Οι καθαρίστριες δείχνουν τον δρόμο.....






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μην ξεχνάμε ,εάν την Δευτέρα δεν φύγουν ,θα φύγουμε εμείς από την δουλειά μας ,ή αυτοί ή εμείς Συγκρίνεις –Επιλέγεις –Αποφασίζεις

Ανώνυμος είπε...

O Ελληνας διαθέτει μνήμη Χρυσόψαρου

Ανώνυμος είπε...

Το πρωτο βημα έγινε ...

Ανώνυμος είπε...

Αντιγράφω από το link: http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/18850 Προσέξτε τι λέει για τον ιδιωτικό τομέα, τον κατώτατο μισθό και τα Δώρα

Δεύτερο κύμα μεταρρυθμίσεων με «συνταγή» από τον ΟΟΣΑ
[26.05.2014]

«Αποτίμηση βαρών»

... Οι κ.κ. Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ) και Ματίας Μορς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή) επιμένουν να εφαρμοστεί κατά γράμμα και η δεύτερη έκθεση του ΟΟΣΑ την οποία παρήγγειλε το 2012 η Ελλάδα και έχει τίτλο «Αποτίμηση διοικητικών βαρών σε νόμους και κανονισμούς στην Ελλάδα για 13 επιλεγμένους τομείς της ελληνικής οικονομίας». Στόχος είναι η μείωση των διοικητικών βαρών κατά 25% και ο δραστικός περιορισμός της γραφειοκρατίας.

Στους 13 τομείς περιλαμβάνονται «δύσκολες» παρεμβάσεις στο εργασιακό περιβάλλον και στις εργασιακές σχέσεις (στόχος η περαιτέρω ελαστικοποίηση) και ακολουθούν ο τουρισμός, το φορολογικό δίκαιο και ο ΦΠΑ, η γεωργία και γεωργικές επιδοτήσεις, οι ετήσιοι ισολογισμοί, το εταιρικό δίκαιο, η ενέργεια, το περιβάλλον, η αλιεία, η ασφάλεια των τροφίμων, η φαρμακευτική νομοθεσία, οι δημόσιες συμβάσεις και οι τηλεπικοινωνίες.

Παράλληλα στο αναθεωρημένο Μνημόνιο καταγράφονται τα επόμενα βήματα που πρέπει να προωθήσει η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες. Οι βασικοί πυλώνες είναι:

•Η ευελιξία της αγοράς εργασίας (πιο εύκολες απολύσεις), χωρίς άλλες μειώσεις μισθών και η δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού κινητικότητας στο Δημόσιο.

•Η μεταρρύθμιση στον ΦΠΑ και στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.

•Οι αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα με κατεύθυνση τα επικουρικά ταμεία να καταβάλλουν συντάξεις και εφάπαξ μόνο με τις δικές τους δυνάμεις.


Η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων θα επανεξεταστεί τον Οκτώβριο. Στις εκατοντάδες σελίδες της νέας συμφωνίας καταγράφεται η επιμονή της τρόικας να ξαναδεί η κυβέρνηση το θέμα των τριετιών (το ΔΝΤ αλλά και οι Ευρωπαίοι ζητούν πλήρη κατάργηση).


Παράλληλα στην έκθεση του ΔΝΤ που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου θα περιλαμβάνεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η θέση του Ταμείου για το ύψος του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα. Ως γνωστόν, το ΔΝΤ τοποθετεί την επανεξέταση κατά τη διετία 2016-2017 και επιθυμεί να προετοιμάσει το έδαφος.


Η Ουάσιγκτον θεωρεί ότι ο κατώτατος μισθός των 586 ευρώ μεικτά είναι υψηλός (!) διότι δεν καταργήθηκαν ο 13ος και ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα. Υποστηρίζουν ότι οι κατώτατες αποδοχές θα πρέπει να προσαρμοστούν στα επίπεδα άλλων ανταγωνιστικών προς την Ελλάδα χωρών (όπως η Πορτογαλία), όπου ο ετήσιος μισθός υπολογίζεται σε 12μηνη και όχι σε 14μηνη βάση. Ετσι, επιμένουν ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα δεν είναι 586 αλλά 684 ευρώ...

Πηγή Το Βήμα

Με τις υγείες όσων ψήφισαν χθες σταθερότητα. Θα μου πείτε τώρα... αφού δεν δίνουν δώρα γιατί δεν τα καταργούν τα ρημάδια;