15 Σεπ 2022

Η εξαφανισμένη συνδικαλιστική μας ηγεσία ξυπνά από τον λήθαργό της .....

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εξαφανισμένη συνδικαλιστική μας ηγεσία ξυπνά από τον λήθαργό της .... .

Ναι, η συνδικαλιστική μας ηγεσία που από τον Ιούλιο του 2019 εξαφανίστηκε στη ζεστή αγκαλιά της πολιτικής ηγεσίας αφήνοντας τους συναδέλφους να τα βγάλουν πέρα μοναχοί τους βγήκε από τον βαθύ της λήθαργο.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε σελίδες με τα δεν τους είδαμε ... αλλά είναι περιττό.

Οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν το ακατόρθωτο να απαξιώσουν τον εαυτό τους, να θέσουν εκτός λειτουργίας ακόμα και τα συνδικαλιστικά όργανα που είχαν την ευθύνη της διοίκησης τους

Δεν υπάρχει καμία μα καμία δικαιολογία για την αδράνεια τους ... ειδικά αυτή τη στιγμή :

  • που οι συνθήκες εργασίας στο Υπουργείο Εργασίας είναι στο χειρότερο σημείο

  • η ακρίβεια χτυπάει ταβάνι και εξαφανίζει τους παγωμένους εδώ και πολλά χρόνια μισθούς μας

  • η διαφάνεια και η αξιοκρατία στη κατάληψη των θέσεων ευθύνης είναι μακρινή ανάμνηση

  • που υπάρχουν μισθολογικές διακρίσεις ακόμα και μεταξύ των συναδέλφων που υπηρετούν στο ίδιο γραφείο

  • η απαξίωση των δημοσίων υπαλλήλων συνεχίζεται

  • η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα και το κοινωνικό κράτος και τη δημοκρατία από την κυβέρνηση της ΝΔ κορυφώνεται,

Την πέμπτη αυτή 15-09-2022 λοιπόν καλούμαστε από την πλειοψηφία ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ στην Συγκρότηση σε σώμα της Προσωρινής Διοίκησης της ΟΣΥΠΕ.

Από την ΑΡΣΥ σ αυτή την "προσωρινή διοίκηση" θα συμμετέχουν οι συνάδελφοι Χριστίνα Κοτρώτσου και ο Γιάννης Κωνσταντακόπουλος τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Επιτυχία που είναι σίγουρη καθώς οι συνάδελφοι και όλοι εμείς της ΑΡΣΥ ως παράταξη, αυτά τα 4 χρόνια το έχουμε αποδείξει με την δράση μας και την στάση μας, είμαστε και θα είμαστε παρόντες στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Υπουργείου μας αλλά και στους ευρύτερους κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δυναμικά, αγωνιστικά και υπεύθυνα για να ανακτήσει ο συνδικαλισμός στο Υπουργείο μας το απολεσθέν του κύρος.

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την ΑΡΣΥ, και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το αυτονόητο: να εργαζόμαστε με αξιοπρέπεια και να μπορούμε να ζήσουμε από τους μισθούς μας .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: