21 Μαρ 2022

Πρόταση για έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον διωκόμενο συνάδελφο Αλέξανδρο Κυτίνο

 Η ΑΡΣΥ κατέθεσε σήμερα πρόταση για  την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον διωκόμενο συνάδελφο Αλέξανδρο Κυτίνο με το αίτημα να αρθεί κάθε δίωξη εναντίον του. 

Για μας ο ρόλος των συνδικαλιστών είναι να στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων στα μικρά και στα μεγάλα στα υπηρεσιακά αλλά και στα βαθειά πολιτικά ζητήματα. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον συνάδελφο. 

Δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό του χωρίς αλλά και αστερίσκους .... 

Δείτε εδώ σχετικά με το θέμα 

Αναμένουμε 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΥΤΙΝΟ



ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΥΤΙΝΟΥ



Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας καταγγέλλει το όργιο καταστολής που εξαπέλυσαν οι αστυνομικές δυνάμεις το απόγευμα της 16ης Μαρτίου 2022. Οι τυφλές συλλήψεις κατέληξαν και στην εντελώς αναίτια και καταχρηστική σύλληψη του συναδέλφου Αλέξανδρου Κυτίνου, υπαλλήλου της Επιθεώρησης Εργασίας. Ο συνάδελφος συνελήφθη το απόγευμα της 16ης Μαρτίου 2022 στην πλατεία Βικτωρίας μόνο και μόνο γιατί συμμετείχε σε διαμαρτυρία για την επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας, εναντίον μεταναστών. Ο συνάδελφος που παραπέμπεται σε δίκη, μαζί με άλλους 13 αλληλέγγυους, με κατασκευασμένες κατηγορίες για παρακώλυση συγκοινωνιών και απείθεια, δεν είχε καμία απολύτως ανάμειξη σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη.

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει απερίφραστα την κατάφωρη προσβολή και καταστολή του αναφαίρετου δικαιώματος της ελεύθερης κυκλοφορίας, της ελεύθερης έκφρασης καθώς και της άσκησης κάθε δημοκρατικού και συνδικαλιστικού δικαιώματος.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας καλεί όλους τους συναδέλφους να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον Αλέξανδρο Κυτίνο, συμμετέχοντας σε όποια μορφή συμπαράστασης αποφασιστεί.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας καλεί την ΑΔΕΔΥ να στηρίξει τον συνάδελφο.

Ζητάμε την άμεση παύση της δίωξης του.



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: