16 Νοε 2022

ΓΕΝΕΘΛΙΑ Δόμνας Μιχαηλίδου – Όλα αυτά στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

 Κάποιοι περνάνε καλά στο Υπουργείο Εργασίας και αυτό φαίνεται  δείτε το σχετικό βίντεο από τα γενέθλια της Υφυπουργού ...  https://rumble.com/v1uoz8w-112020080.html


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Απαράδεκτο!!! Αυτό δεν έχει συμβεί σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, ούτε και μέσα στο ΣΕΠΕ ή στην Κ.Υ. Είναι καινοφανές!!! Δεν έχει ξανασυμβεί π.χ. όταν κλείνουν Υπηρεσίες μετά τις 13:00, για την εξυπηρέτηση του κοινού, οι δημόσιοι υπάλληλοι να παραγγέλνουν πιτόγυρα, μπριζολάκια, πίτσες, χωρίς καμία καν δικαιολογία, όπως είναι π.χ. τα γενέθλια. Επίσης, μάλλον, δεν έχετε δει, ή δεν θυμάστε π.χ. οι εκπαιδευτικοί πόσο συχνά το κάνουν στα γραφεία τους.

Και τώρα στα σοβαρά. Ορισμένοι έχουν δικαίωμα να χαίρονται με ένα κοινωνικό γεγονός, άλλοι να είναι ιδεοληπτικοί και μίζεροι. Ο καθένας επιλέγει σε ποια πλευρά της ιστορίας θέλει να είναι.

Unknown είπε...

Χαιρόμαστε που μας διαβάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου .... ακόμα και όταν αυτή θεωρεί κανονικότητα να μετατρέπεται το υπουργείο σε χώρο ιδιωτικών κοινωνικών εκδηλώσεων των Υπουργών.
Είναι προφανές ότι έχουμε διαλέξει με ποια πλευρά, ας πούμε, της ιστορίας είμαστε. Είμαστε με τον κόσμο της εργασίας και όχι της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας