4 Φεβ 2016

Γενική συνέλευση 03-02-2016



Λοιπόν χθες 03-02-2016 έγινε ηπρογραμματισμένη ενημερωτική γενική συνέλευση των δύο  συλλόγων δηλ. του Υπουργείου Εργασίας και της ΓΓΚΑ για το νέο σχέδιο για το ασφαλιστικό.
Ας ξεκινήσουμε από τα καλά νέα αρχικά είναι πολύ θετικό που η πλειοψηφία αποδέχτηκε την πρότασή μας για τη διεξαγωγή ενημερωτικής συνέλευσης πριν από την αυριανή απεργία ώστε να γνωρίζουν οι συνάδελφοι για πιο λόγο καλούνται να απεργήσουν αλλά και για να συζητήσουμε μεταξύ μας.  

Οι συνάδελφοι που επέλεξαν να κατέβουν στον τέταρτο όροφο  ήταν λίγοι….. τραγικά λίγοι. Αποδεκτό και δικαιολογημένο το ότι από τις περιφερειακές υπηρεσίες του ΣΕΠΕ δεν ήρθε σχεδόν κανένας μια και  είχαν πεντάωρη στάση όλα τα ΜΜΜ.
Τοποθετήθηκαν αρχικά οι πρόεδροι των  δυο συλλόγων και μετά οι παρατάξεις και τα μέλη.
Η παράταξη μας με ομιλήτρια την Έλια Κούρεντα εξέθεσε τους λόγους για τους οποίους ο κάθε συνάδελφος θα πρέπει να απεργήσει αύριο (δείτε και σχετική ανακοίνωση). Πολύ Λίγοι συνάδελφοι επέλεξαν να  τοποθετηθούν …….με κεντρικό θα έλεγα προβληματισμό μια μέρα απεργία και μετά τι; Η συνέλευση βέβαια αυτή ήταν ενημερωτική δεν είχε απαρτία δεν θα μπορούσε να πάρει αποφάσεις οπότε και δεν τέθηκε κάποια πρόταση σε ψηφοφορία.
Το κλήμα της συνέλευσης πολύ γρήγορα δυναμιτίστηκε με τους πολιτικά ανένταχτους συναδέλφους της ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ να διαπιστώνουν για μια ακόμα φορά ότι για όλα φταίει η ΑΡΣΥ …….. ναι ναι !!!!

 θα τα πούμε αύριο στο δρόμο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: