21 Ιουλ 2021

Φιλοξενία 25 παιδιών στην κατασκήνωση της Κερατέας Αττικής

  Όπως συμβαίνει τα τελευταία  χρόνια υποβλήθηκε από τον σύλλογό μας αίτημα για την φιλοξενία  25 παιδιών ηλικίας  6 έως 16 ετών δηλαδή παιδιά γεννημένα από  01-01-2005 έως 31-12-2015 στις κατασκηνώσεις του δήμου Λαυριωτικής στην Κερατέα Αττικής.    Αν και το αίτημα  έχει γίνει δεκτό και ενημερωθεί σχετικά η πρόεδρός του συλλόγου ήδη από τις 28 Ιουνίου δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους συναδέλφους εγκαίρως ώστε να κάνουν και το πρόγραμμα τους.  

Ας το δουν έστω και τώρα όσοι περισσότεροι συνάδελφοι ενδιαφέρονται καθώς τη δυνατότητα να συμμετέχουν τα παιδιά τους την έχουν όλοι οι συνάδελφοι που ανήκουν σε όλους τους συλλόγους ώστε να καταθέσουν έγκαιρα την αίτηση τους .

 Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου: 


Όπως συμβαίνει τα τελευταία 2 χρόνια  υποβλήθηκε και φέτος από τον Σύλλογό μας αίτημα στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου μας για τη συμμετοχή των παιδιών των υπαλλήλων του Υπουργείου και του ΣΕΠΕ στην κατασκήνωση της Κερατέας Αττικής.

Σας γνωρίζουμε ότι με το υπ. αριθμ. 44873/28-6-2021 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής και Κοινωνικών Υποθέσεων εγκρίθηκε η φιλοξενία 25 παιδιών εργαζομένων στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στον Δήμο Λαυρεωτικής για την κατασκήνωση της Κερατέας Αττικής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών όλων των εργαζομένων στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει για 2 περιόδους οι οποίες είναι οι εξής:

Α΄ Περίοδος: 1 Αυγούστου - 10 Αυγούστου 2021

Β’ Περίοδος: 16 Αυγούστου - 25 Αυγούστου 2021

Η κάθε κατασκηνωτική περίοδος έχει διάρκεια δέκα (10) ημερών.

Οι κατασκηνωτές για τη φιλοξενία τους στην κατασκήνωση καταβάλλουν 30 ευρώ για όλη την κατασκηνωτική περίοδο. Τα παιδιά των πολύτεκνων, των τρίτεκνων, των δικαιούχων ΚΕΑ και τα παιδιά που ο ένας εκ των δυο γονέων είναι άνεργος δεν θα καταβάλουν οικονομική συμμετοχή.

Σημειώνουμε ότι ο Σύλλογό μας έχει οριστεί υπεύθυνος για τη συλλογή των αιτήσεων και την αποστολή των καταστάσεων με τα ονόματα των παιδιών στην αρμόδια δ/νση του Υπουργείου μας.

Για την υλοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας των παιδιών είναι απαραίτητη κάθε ενδιαφερόμενος συνάδελφος (ανεξαρτήτως σε ποιον σύλλογο είναι μέλος) να προσκομίσει στο Σύλλογό Υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας τα κάτωθι:

  1. Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή του παιδιού στην κατασκήνωση (επισυνάπτεται)

  2. Ατομική για το κάθε παιδί ιατρική βεβαίωση στην οποία πρέπει να αναγράφεται: η κατάσταση υγείας του παιδιού, ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κλπ).

  3. Το διπλότυπο απόδειξης κατάθεσης (ΙΒΑΝ του Δήμου Λαυρεωτικής – GR0201101440000014454007320 Εθνική Τράπεζα)

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε αυτό το κατασκηνωτικό πρόγραμμα πρέπει μέχρι το αργότερο τη Δευτέρα 26/7/2021 να αποστείλουν με mail στο ekourkoulou@ypakp.gr συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα και την ιατρική βεβαίωση στον Σύλλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την πρόεδρο κ. Κούρκουλου στο τηλέφωνο 2131516093 ή κιν. 6974829588.

Βρήτε 

 το έντυπο της αίτησης  εδώ

το  ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Δελτίο κατασκήνωσης

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: