14 Ιουλ 2021

Εμβόλιο ή απόλυση η «μαρτυριάρα» υφυπουργός

 »» Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, που όπως όλα δείχνουν περιλαμβάνουν απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων, αποκάλυψε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου σε πρωινή εκπομπή. Και όταν έγινε χαμός από τις δηλώσεις της, έκανε μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα, μιλώντας για «λάθος», προφανώς μετά από «τράβηγμα του αυτιού» από ψηλά…

 


Η Μιχαηλίδου, είχε πει χαρακτηριστικά: «Θα απολύονται όσοι υπάλληλοι δομών αρνούνται να εμβολιαστούν έπειτα από την υποχρεωτική άδεια». Αξίζει να σημειωθεί ότι με την άποψη της είχε συνταχθεί και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Δύο ώρες μετά, με γραπτή δήλωση της υπογράμμισε ότι, «η πρωινή μου διατύπωση περί ρύθμισης που θα συνδέει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές δομές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με απολύσεις ήταν λάθος».

Και πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να υπάρξει τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα η οποία θα συνδέει την αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών λόγω μη εμβολιασμού με απόλυση».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: