8 Ιουν 2022

Στάση εργασίας στις 15 Ιουνίου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο

Με μια ιστορική απόφασή της η ελληνική δικαιοσύνη έκρινε στις 7 του Οκτώβρη του 2020 τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και καταδίκασε γι’ αυτό 7 κορυφαία στελέχη της, σε πολύχρονη φυλάκιση, και συνολικά 15 από τους 17 κατηγορούμενους.

 Στις 15 Ιουνίου ξεκινά στο Εφετείο η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό. Είναι μια μάχη που αφορά το εργατικό κίνημα, τη νεολαία, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες που ξεσηκώθηκαν για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, ως εγκληματική οργάνωση και πλημμύρισαν τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το Εφετείο τον Οκτώβρη του 2020.

Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός!

Η παρουσία μας στο Εφετείο είναι επιβεβλημένη, ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια να υπονομευτεί η ιστορική πρωτόδικη απόφαση καταδίκης και φυλάκισης του σκληρού πυρήνα των νεοναζί.

 Το εργατικό κίνημα όλα τα προηγούμενα χρόνια έδωσε αγώνες  για να οδηγηθούν οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής στο δικαστήριο και στη φυλακή.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι 

σας καλούμε να  συμμετέχετε όλες και όλοι στην 4ωρη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 15 Ιουνίου από τις 7.00 ως τις 11.00 και στη συγκέντρωση που θα γίνει στο Εφετείο  στις 9 το πρωί.

Ο αγώνας μας ενάντια στο φασισμό, τον ναζισμό, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία ήταν, είναι και θα είναι ανυποχώρητος.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: