17 Ιουν 2020

Έρχεται ο Πέτσας στο Υπουργείο Εργασίας

Διαβάζουμε ότι Προ των πυλών ο είναι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης της ΝΔ και ότι  στο υπουργείο Εργασίας φαίνεται πως κατευθύνεται  ο σημερινός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.


Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα θέλουν να ενισχύεται τις τελευταίες ώρες η αίσθηση στους παροικούντες γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου πως ο ανασχηματισμός είναι πιθανόν να είναι υπόθεση ακόμη και ολίγων 24ωρων. Την Τρίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε κατ' ουσίαν πως οι κυοφορούμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα είναι κατ' ουσίαν προ των πυλών αν και δεν τον ονόμασε  ανασχηματισμό, αλλά διορθωτικές κινήσεις.
Σύμφωνα με αυτά οι διορθωτικές κινήσεις θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μετά το ολικό άνοιγμα της χώρας στον διεθνή τουρισμό την 1η Ιουλίου. ¨Επίσης βάσει αυτών υπό αποχώρηση φαντάζουν από το κυβερνητικό σχήμα ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Στην οδό Σταδίου, στο υπουργείο Εργασίας φαίνεται πως κατευθύνεται πάντα βάσει των έως τώρα πληροφοριών ο σημερινός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.


Οπότε αν  οι διαρροές αυτές επιβεβαιωθούν ..... η αναμενόμενη απάντηση του Υπουργού στην επιστολή του Συλλόγου μας θα αργήσει να πολύ έρθει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: