27 Φεβ 2021

Η πρόεδρος του ΚΚΠ Κεντρικής Μακεδονίας κάλεσε 24 κομματικούς της φίλους να κάνουν εμβόλια στη θέση ΑΜΕΑ;

 Η πρόεδρος του ΚΚΠ  που σύμφωνα με δημοσιεύματα κάλεσε 24 κομματικούς της φίλους να κάνουν τα εμβόλια παρακάμπτοντας ΑΜΕ και ηλικιωμένους  είναι η ίδια πρόεδρος που με ευκολία έστειλε στον εισαγγελέα εργαζόμενη ασθενή covid-19 του ΚΚΠ Κεντρικής Μακεδονίας με την κατηγορία ότι .“έσπειρε” 10 κρούσματα κορονοϊού. 

Είναι η ίδια πρόεδρος πού στη θητεία της στις συγκεκριμένες δομές είχαμε 60 κρούσματα και 25 άνθρωποι έχασαν έως σήμερα τη ζωή τους.

 Τα  σχετικά δημοσιεύματα εμάς μας άφησαν άφωνους .... 

Ελπίζουμε η  πρόεδρος του ιδρύματος η κα. Νάκου και σ αυτό το ζήτημα να συνεχίσει να πιέζει να γίνει έρευνα και να εφαρμοστεί ότι προβλέπει η νομοθεσία γ αυτές τις περιπτώσεις.

Να σχολιάσω βέβαια ότι πουθενά δεν είδα κάποια δήλωση ή ανακοίνωση καταγγελία του περιστατικού του Προέδρου Συλλόγου Εργαζομένων των ιδρυμάτων αυτών, του κου Νίκου Γεωργιάδη που είναι και αιρετός εκπρόσωπος στα υπηρεσιακά συμβούλια των εργαζομένων του Υπουργείου μας. Αν έχει εκδώσει κάτι, που το ελπίζουμε, τον παρακαλούμε να το στείλει και εμείς δεσμευόμαστε να το δημοσιεύσουμε γιατί στα ζητήματα τιμής και αξιοπρέπειας εμείς οι εργαζόμενοι πρέπει να είμαστε ένα.  

Καλά δε η δικαιολογία ότι όλοι αυτοί έκαναν ένα από τα αδιάθετα εμβόλια τη στιγμή που οι επιθεωρητές που είναι κάθε μέρα στο δρόμο δεν έχουν πρόσβαση ούτε στα αδιάθετα αυτά εμβόλια είναι ένας ακόμα παραλογισμός. 

Όπως παραλογισμός είναι ότι ο σύλλογός μας δεν στηρίζει το αίτημά μας αυτό δηλαδή να μπουν οι συνάδελφοι της πρώτης γραμμής στην εφεδρική λίστα και να καλούνται να κάνουν το εμβόλιο όταν υπάρχουν αδιάθετα εμβόλια.
 

Δείτε σχετικά

Εδώ Εδώ και Εδώ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: