6 Οκτ 2020

Περί αξιολογησης και άλλων δαιμονίων

 Σήμερα 06-10-2020 απέστειλε ο σύλλογός μας το διαβιβαστικό της απόφασης για απεργία αποχή αποφεύγοντας να πάρει απόφαση και για αυτό το θέμα. 

Συνάδελφοι η θέση της ΑΡΣΥ ήταν και είναι ξεκάθαρη όσον αφορά την απεργία αποχή από την αξιολόγηση. Τη θέση μας σχετικά με την αξιολόγηση του 2019 την έχουμε αναρτήσει ήδη από τις 16-09-2020  όπως κάνουμε πάντα. Πέραν τούτου έχουμε ήδη αναρτήσει και τις σχετικές αποφάσεις του 3βάθμιου συνδικαλιστικού μας οργάνου της ΑΔΕΔΥ της οποίας και τυγχάνω μέλος του Γενικού της Συμβουλίου. 

Να θυμίσουμε ότι στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 16-09-2020 μετά από σχετική πρότασή μας συζητήθηκε το ζήτημα για απεργία αποχή από την αξιολόγηση του 2019 σύμφωνα με την απόφαση της ΑΔΕΔΥ.

Το γεγονός μετά από όλα αυτά μας ζητήθηκε να εγκρίνουμε την διαβίβαση   της απόφασης της ΑΔΕΔΥ στις 05-10-2020 σε ένα χρονικό σημείο - χρονικό διάστημα όπου όλοι οι υπάλληλοι συμπληρώνουνε ήδη την αυτοαξιολόγηση μας  το μόνο που δείχνει είναι ότι εκδίδεται η όποια ανακοίνωση  για τυπικούς λόγους και όχι για λόγους ουσίας! 

Οι συνάδελφοι δεν είναι ηλίθιοι καταλαβαίνουν ότι για να έχει όποια επιτυχία  η απεργία θα πρέπει να υπάρχει προετοιμασία και ενημέρωση σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας όπως γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια. 


Δείτε αναλυτικά την απάντηση που έστειλαν οι εκπρόσωποι της ΑΡΣΥ στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας . 

Καλημέρα σε όλους,

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι η ΑΡΣΥ είναι υπέρ της συνέχισης της απεργίας αποχής.  Η συζήτηση του ζητήματος και η λήψη απόφασης  αποτέλεσε αίτημά μας  στο τελευταίο ΔΣ του συλλόγου μας στις 16-09-2020.
Σε αυτό το χρονικό σημείο - χρονικό διάστημα όπου συμπληρώνουνε ήδη την αυτοαξιολόγηση οι υπάλληλοι - το οποίο εκδίδεται η όποια ανακοίνωση προφανώς γίνεται για τυπικούς λόγους και όχι για λόγους ουσίας!

Δυστυχώς πρέπει να επισημάνουμε την κωλυσιεργία για την έκδοση μιας ανακοίνωσης για την οποία είχαμε συμφωνήσει πριν ένα μήνα περίπου (στις 16.09.2020) τόσο σε επίπεδο Συλλόγου όσο και Ομοσπονδίας  για να καταλήξουμε να εκδώσουμε ένα διαβιβαστικό της απόφασης της ΑΔΕΔΥ και αυτό ετεροχρονισμένα.   
 
 
 
 
Δείτε στην συνέχεια την σχετική ανακοίνωση καθώς και το έντυπο που συμπληρώνουμε όσοι θα συμμετέχουμε στην απεργία αποχή από την αξιολόγηση. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                           Αθήνα, 05/10/2020

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 8, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. :2131516296

ΦΑΞ: 2103221589                                          

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Σας γνωρίζουμε ότι έχουν εκδοθεί οι υπ’ αριθμ. ΔΑΠΔΕΠ/Φ.5/4/οικ.14000/15-07-2020 & ΔΑΠΔΕΠ/Φ.5/6/οικ.18100/25-09-2020 εγκύκλιοι του Υπουργείου Εσωτερικών που αναφέρονται στη διενέργεια της αξιολόγησης για την αξιολογική περίοδο του 2019.

Η ΑΔΕΔΥ με το αριθμ. 231/16-7-2020 έγγραφό της ενημερώνει ότι ισχύει η απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της19ηςτου Μάρτη του 2019 για συνέχιση της απεργίας –αποχής από την αξιολόγηση.

Κατόπιν της ανωτέρω απόφασης της ΑΔΕΔΥ για συνέχιση της απεργίας αποχής και για την αξιολογική περίοδο έτους 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας με αγωνιστική συνέπεια, αποφασιστικότητα και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους συναδέλφους, αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την συνέχιση της απεργίας –αποχής από την αξιολόγηση του έτους 2019 σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ της 19ης του Μάρτη του 2019 αλλά και την απόφαση της Ομοσπονδίας μας (Ο.Σ.ΥΠ.Ε.) της 16.9.2020.

 Στηρίζει όλους τους συναδέλφους που θα μετέχουν σ’ αυτή, καθώς επίσης θα προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια και συγκέντρωση όλων των δηλώσεων συμμετοχής σύμφωνα με το επισυναπτόμενο Υπόδειγμα. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ή αποστέλλονται στο φαξ 2103221589 στο Σύλλογό μας.

Σημείωση: Ακολουθεί η δήλωση συμμετοχής

 

 

   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΛΒΙΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ                                                                       ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

                                        ΠΡΟΣ

                                                                             Το Δ.Σ. του Συλλόγου …………

   

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ

            Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η __________________, που υπηρετώ εις το/τη _____________________________ δηλώνω, ότι συμμετέχω στην απεργία –αποχή, που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την διαδικασία αξιολόγησης έτους 2019 και ως εκ τούτου δεν δύναμαι να υποβάλλω καμία έκθεση αξιολόγησης ως αξιολογητής ή αξιολογούμενος.

            Σημειώνεται, ότι η συμμετοχή μου στην ως άνω νομίμως προκηρυχθείσα απεργιακή κινητοποίηση αποτελεί νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μου και συνεπεία αυτού δεν μπορεί να επιφέρει εις βάρος μου καμία έμμεση ή άμεση μορφή διοικητικής ή άλλης συνέπειας.  Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μου.

_______, ../………/2020

Ο υπάλληλος

           

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: