9 Φεβ 2012

Απεργία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι,
Τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο και στα οποία συμφώνησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί με τη Συγκυβέρνηση και την Τρόικα είναι η «ταφόπλακα» της ελληνικής Κοινωνίας. Αυτή η Κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να πάρει τέτοια μέτρα. Απαιτούμε την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου τώρα και της Συγκυβέρνησης που την υπηρετεί.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ
Επίσης, η Ομοσπονδία και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας καταγγέλλουν την Συγκυβέρνηση που καταργεί χωρίς καμία λογική εξήγηση τους δύο βασικούς Οργανισμούς άσκησης κοινωνικής πολιτικής του Υπουργείου μας, τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας και τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, και πετούν στο δρόμο 1700 εργαζόμενους- συναδέλφους μας.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα σταθούμε αλληλέγγυοι στα πλευρό τους και θα αγωνιστούμε για την διατήρηση των δύο Οργανισμών, για τη συνέχιση άσκησης της κοινωνικής πολιτικής και για τις θέσεις εργασίας των συναδέλφων μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ
10 ΚΑΙ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ:
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 11:00
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παραιτήθηκε ο Κουτσούκος...respect

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=123287&catID=11

Ανώνυμος είπε...

Είμαι συγκινημένος γιατί σήμερα το πρωί ήμουν ο τελευταίος που τον είδε να βγαίνει από το Υπουργείο! Με σκούφο, χοντρό μπουφάν και δάκρυα στα μούσια...

Ανώνυμος είπε...

και πάνω που μας τάξανε κοινωνικό τουρισμό καταργείται η εργατική εστία.

Το λες και γκαντεμιά

:p