15 Μαρ 2012

Οργανόγραμμα

Όλοι ξέρουμε ότι τα καινουργια "πετσοκομένα " οργανογράμματα δημοσίων υπηρεσιών  είναι γραμμένα και έτοιμα να κατατεθούν στη Βουλή "Μέσα στην εβδομάδα θα κατατεθεί επίσης το νομοσχέδιο με τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων, όπου από τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις γενικών διευθύνσεων και τμημάτων μειώνονται οι θέσεις ευθύνης (διευθυντές, γενικοί διευθυντές) κατά 35% δηλαδά κατά 1.860 από τις 5427.Από τη μη απόδοση των επιδομάτων γίνεται εξοικονόμηση περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ.
πηγή: τροκτικό
Τώρα για το τι θα γίνει στις δικές μας υπηρεσίες ..... δείτε στα σχόλια (πυκνή η ομίχλη που το καλύπτει) ...
Η ΑΔΕΔΥ άφωνη. Δεν είδαν και δεν καταλαβαν τίποτα; 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε που δεν ξέρετε!!

εδώ κυκλοφορεί σε prospect στο υπουργείο!



όσοι θέλουν να το δουν

https://rapidshare.com/files/103203575/organogramma.pdf

Ανώνυμος είπε...

και το οργανόγραμμα του υπουργείου

https://rapidshare.com/files/103203575/organogramma-ye.pdf

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μου πεί κάποιος τι θα γίνει με τους υπλληλους που υπηρτούν στα τμήματα που καταργούντε

Ανώνυμος είπε...

ωραίοι οι ανώνυμοι με τα αρχεία ....

Ανώνυμος είπε...

Μη νομίζει κανείς ότι η κατάργηση των ΣΕΑΤ ή ορισμένων διευθύνσεων έχει επίπτωση μόνο σε αυτούς που υπηρετούν σε αυτές τις θέσεις.
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι επειδή καταργούνται ορισμένες μόνο θέσεις των συγκεκριμένων κλάδων, απολύονται αυτοί που έχουν τα λιγότερα μόρια, δηλαδή η κατάργηση θέσης στο Αιγαίο μπορεί να συμπαρασύρει κάποιον στο Ιόνιο (τυχαία η αναφορά).

Ανώνυμος είπε...

14.999,14998,14.997...

Kon

Ανώνυμος είπε...

καταργουντε τμηματα στην θεσσαλονικη κοινωνικης επιθεωρησης?καποιος λεει να ρωτησουμε τους συνδικαλιστες μας να μας πουν ποιοι θα απολυθουν αυτοι ξερουν καλα!το σχολιο του 1.16 δεν το καταλαβα

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΙΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν ψυχραιμία.
Από τον πίνακα προκύπτουν δυο σημαντικά στοιχεία.
1. Καταργείται η Διεύθυνση Διοικητικής που είχε αλληλοκάλυψη με την ΚΥ του Υπουργείου.
2. Εισάγεται η έννοια του Τμήματος-Τομέα. Προφανώς και η έννοια του ΥποΔιευθυντή-Τομεάρχη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ 'ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΉ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗ' ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι, με τι καρδιά θα πληροφορούμε τον κόσμο; Ίσως δεν έχει γίνει ευρύτερα αντιληπτό -και δικαίως, αφού ούτε από την Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου ούτε από την ερμηνευτική εγκύκλιο προκύπτει ευθέως: ΟΛΟΙ οι νέοι κάτω των 25, είτε υπάγονται στην ΕΓΣΣΕ είτε σε ισχύουσες κλαδικές, πέφτουν άμεσα και αυτόματα στον κατά 32% μειωμένο μισθό της ΕΓΣΣΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, αυτός που ανέβασε το Οργανόγραμμα του ΣΕΠΕ, δεν ανεβάζει και της Κ.Υ μπας και δούμε κι εμεις τι μας περιμένει;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΜΗΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΟΣΟ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΙΝΔΟ ΔΥΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΝΜΗΜΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ.
ΜΗΠΩΣ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΝΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ 'ΛΑΘΟΣ' ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙ ΤΟΠΙΚΑ ΟΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ)? ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕΠΕ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ RAPIDSHARE.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ