17 Ιουν 2013

βλέπω πειρατική ΕΡΤ



Αυτές τις μέρες βλέπω πολλές πάρα πολλές ώρες τηλεόραση  
 με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση  βλέπω και ακούω την καλύτερη ΕΡΤ που έχω δει ποτέ…….
 βλέπω για πρώτη φορά δημόσια τηλεόραση .

Πειρατικά βέβαια ………….  όπως οι περισσότεροι έλληνες …….

όλη η Ελλάδα είναι ΕΡΤ
 
μαύρο στο μαύρο 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Γι'αυτό και είναι σωστή η απόφαση για το κλείσιμο της προηγούμενης ΕΡΤ που δεν βλεπόταν...

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΡΤ είχε μακράν τα καλύτερα προγράμματα εκτός αμά θέλεις να βλέπεις πρωινάδικα, Φατμαγκιούλ και Dancing with the stars. Εγώ όμως θέλω να βλέπω το ¨Αλάτι της Γής¨ κάθε Κυριακή με τους καλύτερους παραδοσιακούς μουσικούς της Ελλάδας (είστε και "πατριώτες" πανάθεμα σας), τα ντοκυμανταίρ της ΕΡΤ, καμμιά σοβαρή ταινία και όχι για χιλιοστή φορά το "Δωμάτιο Πανικού" (χθες το βράδυ, έλεος πιά ...) Θέλω να βλέπω τον Εξάντα και να ακούω Δεύτερο Πρόγραμμα.
Και ναι θέλω να βλέπω πιο πολύ τώρα ΕΡΤ γιατί μεταφέρει τις αγωνίες και τους αγώνες του λαού μας (ελπίζω να τα θυμούνται και αφού περάσει η μπόρα) και όχι τις "βαθυστόχαστες" μπουρδολογίες του Μπάμπη Παπαδημητρίου και του Γιάννη Πρεντετέρη ...
Και μη μου πει κανείς για διαφθορά και σπατάλη γιατί αν νομίζετε ότι θα τα διορθώσουν αυτοί που τα έκαναν και συνεχίζουν να τα κάνουν, τι να πώ ? είστε άξιοι της μοίρας σας ....

ΕΡΤ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

viernes

Ανώνυμος είπε...

Ένα δάκρυ έτρεξε πραγματικά.....

Ξέρεις τι γίνεται όμως αγαπητέ συνάδελφε; Εμένα δεν με φοβίζουν οι Γιάννηδες και οι Μπάμπηδες. Με φοβίζουν αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα.
Όπως λες κι εσύ αυτοί θα μας σώσουν από τη διαφθορά και τη σπατάλη; Δηλαδή ας συνεχίσουμε έτσι μέχρι να έρθει κάποιος να επαναφέρει και τους μισθούς στα παλιά επίπεδα....

Υ.Γ. το "Dancing with the stars" έχει σταματήσει εδώ και καιρό. Τώρα παίζεται το "Your face sounds familiar"...........

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ φίλε μου να αλλάξουν πράγματα. Πως όμως και από ποιούς?
Ας έδιναν το παράδειγμα οι "μεταρρυθμιστές" και ας μεταρρύθμιζαν πρώτοι τους εαυτούς τους. Ας μείωναν τους μισθούς τους κατά 50%, ας μείωναν τις έδρες στη Βουλή στις 200 ή 150, ας διώχναν τους μισούς από τους κρατικοδίαιτους συμβούλους τους, ας παραιτούνταν πρώτα ο ανεκδιήγητος και αυτός διορισμένος στην ΕΡΤ Κεδίκογλου, ας έδιωχνε ο φαρισαίος Σαμαράς τους Μεσσήνιους που διόριζε αβέρτα κουβέρτα στο Υπ. Πολιτισμού, ας κρινόταν ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος που βύθισε τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και τώρα είναι διοικητής του ΙΚΑ, ας έβγαινε εφεδρεία το Μητσοτακέικο που ποτέ του δε δούλεψε, πάντα μισθοδοτούνταν από το Δημόσιο (και από τη Ζήμενς) αλλά κατά τα λοιπά έχουν άποψη για το αν θα πηδήξουν το σπίτι το δικό μου, το δίκό σου ή του διπλανού. Και τόσοι άλλοι και τι να πρωτοθυμηθείς και να γράψεις.
Αλλά βέβαια αυτοί δεν είναι στόχος.
Στόχος είναι η μαρίδα είτε αυτή είναι ή ΕΡΤ, είτε αργότερα το ΣΕΠΕ είτε δεν ξέρω και εγώ τι.
Δεν είμαι κατά των απολύσεων στο Δημόσιο. Είμαι όμως πρωτίστως υπέρ της αξιολόγησης. Να φύγουν τα λαμόγια, οι ρεμουλαδόροι οι υπάλληλοι φαντάσματα και οι άσχετοι. Να γίνει όμως αξιολόγηση γραπτή και αξιόπιστη.
Το να επιχαίρουμε γιατί 2.600 άνθρωποι επιπλέον έμειναν άνεργοι με ξαφνικό θάνατο δίχως καμία διάκριση είναι τουλάχιστον αφελές και σαδιστικό.
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως οι κυβερνώντες τους εαυτούς τους και την παρεούλα τους δεν την "μεταρρυθμίζουν" ποτέ.

Kon

Ανώνυμος είπε...

Εγω λέω να κλείσουμε τη χώρα
πολλά τα προβληματα βρε αδελφέ
καλή ιδέα να τα γκρεμίσουμε ΟΛΑ για να έχουμε την ευκαιρία να τα φτίαξουμε όλα από την αρχή ........

Ανώνυμος είπε...

H ΕΡΤ ειναι το test drive της επιχειρησης ΣΟΚ κ ΔΕΟΣ. Μετα θα ειναι κανενα νοσοκομειο...κανενας δημος κλπ
" Ασθενην εχωμεν στο γυψον τον βαλαμεν..."