1 Αυγ 2014

με τι συστολή φοράς τη στολή κι όταν την πετάς, πετάς


Αν φοράς στολή όλα είναι αλλιώς για  τους βουλετές της κυβέρνησης μας , έτσι ο κος Βρούτσης σπευδει να δηλώσει ότι: 
"στα ταμεία του ένστολου προσωπικού των ένοπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, θα υπάρχει πρόνοια που θα προφυλάσσει σε κάθε περίπτωση το αξιόμαχο αυτών των κρίσιμων πυλώνων της χώρας.
Αυτό σημαίνει ότι: 
   Τα ταμεία διατηρούν στο ακέραιο την αυτονομία διαχείρισης της υφιστάμενης και μελλοντικής περιουσίας τους και παραμένουν υπό την εποπτεία των αντίστοιχων υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Αιγαίου, Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη.
2   Στην εφαρμογή του συντελεστή βιωσιμότητας, θα υπάρξει "ρήτρα αξιομάχου" δηλαδή ειδική πρόνοια που θα λαμβάνει υπόψη τη διασφάλιση του αξιομάχου των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ώστε οι όποιες προσαρμογές να γίνουν σταδιακά και σε βάθος χρόνου.
3      Διασφαλίζεται πλέον οριστικά η βιωσιμότητα των ταμείων έτσι ώστε οι νέες γενιές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας να λαμβάνουν απρόσκοπτα αυτές τις παροχές." 


    Η λογική του καλού και του κακού παιδιού ...... Λέει  η κυβέρνηση των νοικοκυραίων στο αυτί των ενστόλων ''αντε σ εσάς που είσαστε καλά παιδάκια και δερνεται όλους τους άλλους δεν θα σας κόψω τόσο το μισθό συνταξη κλπ όσο στους άλλους .......

   Αντε τους κοινωνικούς αυτοματισμούς μου μέσα ........... !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: