8 Απρ 2017

Ενημέρωση για τη συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου στις 06-04-2017



Την Τετάρτη 06 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας και έλαβαν χώρα τα παρακάτω:
Στη συνεδρίαση συζητήθηκε η διαδικασία συμμετοχής στην απεργία –αποχή από κάθε ενέργεια που συνδέεται με τη διαδικασία αξιολογήσεως του ν. 4369/2016 και η οποία έχει προκηρυχθεί από την ΑΔΕΔΥ. Αποφασίστηκε η άμεση έκδοση Ανακοίνωσης με την οποία θα καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετέχουν ενεργά στο απεργιακό μέτρο και παράλληλα να παραδώσουν τα φύλλα αξιολόγησης ασυμπλήρωτα και ανυπόγραφα στο Σύλλογό μας.
Ο κ. Σταύρος Μπακέας παραιτήθηκε εγγράφως από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου και παραμένει απλό μέλος του ΔΣ με την παράταξη της ΔΑΚΕ. Η παραίτησή του είχε ανακοινωθεί δημόσια στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα μετά την Κυριακή του Θωμά, θα γίνει σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες η εκλογή νέου Γενικού Γραμματέα από τα μέλη του ΔΣ.
Επίσης, κατά την ανωτέρω συνεδρίαση και στα πλαίσια των εναλλαγών των μελών της ΑΡΣΥ, υπέβαλλε την παραίτησή του από μέλος του ΔΣ ο κ. Γιώργος Εμμανουηλίδης και ανέλαβε στη θέση του η κ. Ειρήνη Φιλιππίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: