15 Μαρ 2019

Πρόσκληση για παρουσίαση μελέτης «Συγκριτική αποτίμηση της αγοραστικής δύναμης των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα και στις χώρες της ΕΕ»

    Το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ σας προσκαλεί στην παρουσίαση της μελέτης* «Συγκριτική αποτίμηση της αγοραστικής δύναμης των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα και στις χώρες της ΕΕ» η οποία εκπονήθηκε από τους εξωτερικούς συνεργάτες/ερευνητές του Κ. Π., Ιωάννη Σμυρλή και Αναστάσιο Σαλή. 
Στη μελέτη συσχετίζονται οι καταναλωτικές δαπάνες και το κόστος διαβίωσης με το εισόδημα (αποδοχές) των δημοσίων υπαλλήλων και ταυτόχρονα γίνεται η συγκριτική αποτίμηση των αντίστοιχων συνθηκών που επικρατούν με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.
Η συγκριτική αποτίμηση που επιχειρείται στη παρούσα μελέτη έλαβε υπόψη 32 περιπτώσεις χωρών, 30 χώρες της ΕΕ και δύο εικονικές, τον μέσο όρο των 28 χωρών (EU-28) και τον μέσο της Ευρωζώνης (EURO19).




*Η μελέτη υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Υποέργου 1 με τίτλο «Ενίσχυση της επιχειρησιακής και διοικητικής ικανότητας των δομών και των μελών της ΑΔΕΔΥ», της πράξης: «Δράσεις ενίσχυσης της επιχειρησιακής και διοικητικής ικανότητας των δομών και των μελών της ΑΔΕΔΥ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 2014-2020», με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση [Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο] και από εθνικούς πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: