21 Δεκ 2021

Και να το 5 μελές Συμβουλίο Διοίκησης της Επιθεώρησης Εργασίας

 Και να που έφτασε η ώρα και η λίστα με τους 5 εκλεχτούς του Υπουργού θα αποτελέσει το νέο συμβούλιο διοίκησης του ΣΕΠΕ ουπς το ΣΕΠΕ το κατάργησαν  της Επιθεώρησης Εργασίας θέλω να πω !!

Σήμερα θα εγκριθεί από την πλειοψηφία των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ή για να το πω κομψά θα δοθεί η σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για κάθε έναν από τα μέλη του 5 μελούς Συμβουλίου Διοίκησης της Επιθεώρησης Εργασίας.

Το ονόματα αυτών τα βλέπεται στην φωτό. 

Δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη ότι στην επικρατούσα πεντάδα δεν είναι όσοι συμπλήρωσαν τα περισσότερα μόρια σύμφωνα με τον πίνακα των  Επιλέξιμων Υποψηφίων που δημοσιεύτηκε στις 29-11-2021 . (Δείτε εδώ σχετικά

 

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓο Διάταξη ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ Π/Ν ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚ ΙΚΕΣ Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Αναζήτηση Αποφάσεις Συνεδριάσεις/Πρακτικά Πορίσματα Σύνδεσμοι ΠΡΑΚΤΙΚΑ Ολομέλειας Ευρετήρια πίσημων Ολομέλειας ΕβδομαδιαίοΔ Δελτίο Επικαιρων Ερωτήσεων ΒΛΙΟΟΗΚΗ ΤΗΣΒΟΥΛΗΣ ιάσκεψηΠροέδρων Περ. υλικό Επιτροπή Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών Ημερομηνία υλικό κοινοβουλευτικών Επιτροπών Διαφάνειας Γραφείο ύπου Αίθουσα H ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ θα συνεδριάσει από Επιτροπής, άρθρα 43AT K.K. Μηνά Αναλυτή, στις Επιτροπης ΒΟΥΛΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ θέμα ημερήσιας διάταξης: ÎÎυλής, Αφροδίτης Γεώργιου Κοινωνικών Υποθέσεων,κ Διοίκησης Εργασίας του ΒΟΥΛΗΤV διατύπωση για"

Δεν υπάρχουν σχόλια: