12 Απρ 2022

Αναρτήθηκαν οι πίνακες επιλογής του Διοικητή της Επιθεώρησης Εργασίας

Η Επιτροπή Επιλογής του Διοικητή της Επιθεώρησης Εργασίας  γνωστοποιεί ότι καταρτίσθηκαν οι πίνακες αποκλειομένων και επιλέξιμων υποψηφίων, οι οποίοι αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και στην ιστοσελίδα του Σ.Ε.Π.Ε.

Η προθεσμία υποβολής  ένστασης στην Επιτροπή Επιλογής (στην ίδια δηλαδή επιτροπή που κατάρτησε τους πίνακες) είναι  από την Τρίτη 12/04/2022 και ώρα 08:00 έως και την Πέμπτη 14/04/2022  και ώρα 23:59.


Οπότε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μετά την εξέταση των ενστάσεων

 Η Επιτροπή Επιλογής καταρτίζει κατάλογο των τεσσάρων (4) επικρατέστερων υποψηφίων, με σειρά προτεραιότητας με βάση προκαθορισμένα στην προκήρυξη και αντικειμενικά κριτήρια, ο οποίος υποβάλλεται στο Συμβούλιο Διοίκησης. Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι λιγότεροι από τέσσερις (4), περιλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι στον εν λόγω κατάλογο.

Το Συμβούλιο Διοίκησης κατατάσσει τους δύο (2) επικρατέστερους υποψηφίους με σειρά προτεραιότητας και υποβάλλει σχετική πρόταση στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προτείνει τον υποψήφιο Διοικητή προς έγκριση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, σύμφωνα με τα ειδικότερα προβλεπόμενα στον Κανονισμό της. Σε περίπτωση που η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δεν εγκρίνει τον προταθέντα υποψήφιο, η διαδικασία του προηγούμενου εδαφίου επαναλαμβάνεται για τον έτερο των δύο (2) επικρατέστερων υποψηφίων. Ο Διοικητής διορίζεται με αιτιολογημένη απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Πίνακας επιλέξιμων υποψηφίων

Πίνακας αποκλειόμενων υποψηφίων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι θέλει να πει ο ποιητής σ αυτό το άρθρο για ποιον χτυπάει η καμπάνα;
https://www.naftemporiki.gr/story/1852686/ypourgeio-ergasias-o-kronos-troei-ta-paidia-tou