13 Ιουν 2023

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το υπουργείο Εργασίας είναι πάρα πολύ μεγάλο

 Την πρόθεσή του να συσταθεί ένα υπουργείο Οικογένειας σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία νικήσει στις δεύτερες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση, επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στα σχέδιά του για το υπουργείο Οικογένειας, που ουσιαστικά θα έρθει να καλύψει αρμοδιότητες που αυτή τη στιγμή υπάγονται στο Εργασίας και θα άπτονται θεμάτων που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές αλλά και προνοιακές πολιτικές της ΝΔ.

«Ουσιαστικά παίρνουμε, σπάμε το υπουργείο Εργασίας στα δύο και σε αυτό το καινούριο υπουργείο το οποίο δημιουργούμε, προσθέτουμε ύλη η οποία έχει να κάνει με τις οικογενειακές μας πολιτικές ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το υπουργείο Εργασίας είναι πάρα πολύ μεγάλο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως «χρειαζόμαστε να έχουμε ένα κέντρο λήψης αποφάσεων για ζητήματα που έχουν να κάνουν και με τα ζητήματα της οικογενειακής πολιτικής και με τα ζητήματα της προνοιακής πολιτικής, της κοινωνικής στήριξης δηλαδή και της ισότητας. Το υπουργείο Εργασίας έκανε μία εξαιρετική δουλειά επί των ημερών μας, αλλά είναι ένα υπουργείο πάρα-πάρα πολύ μεγάλο. Γι’ αυτό και η απόφασή μας είναι να δημιουργήσουμε αυτό το καινούριο υπουργείο, το οποίο θα δώσει και έμφαση και θα είναι ουσιαστικά το υπουργείο - πυλώνας για να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα», αναφερόμενος στο δημογραφικό.

πηγή: www.lifo.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: