12 Δεκ 2007

ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
ΜΟΝΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ.

(Τώρα και χωρίς μαστίγιο. Αυτό θα πει μεταρρύθμιση!)





ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ)

8 σχόλια:

Παπαδημητρίου Σταυρούλα είπε...

xa xa χα φιλόξενοι άνθρωποι οι Έλληνες και με αποδείξεις

Ανώνυμος είπε...

Να φτιάξουμε σε κάθε επιθεώρηση ένα βωμό προς τιμήν του ΞΕΝΙΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ.Μεγάλη η χάρη του.
Πέρα από την πλάκα όμως,αυτή είναι η αντίληψη για τη φιλανθρωπία που έχει η πλειοψηφία των οικονομικά ισχυρών. Συνοψίζεται στη φιλοσοφία "σου δίνω δουλεία (ψωμί να τρώς πιο ωμα)και έχω τη δύναμη να σε χρησιμοποιώ καταπώς θέλω".
Το εξοργιστικό είναι ότι αυτό έχει απενοχοποιηθεί στα μάτια μιας μερίδας της κοινωνίας μας, και ειδικότερα των μικροεμποροβιοτεχνών, με αποτέλεσμα να θεωρούν εαυτούς ευεργέτες στην περίπτωση που δίνουν ένα ξεροκόμματο στον εργαζόμενο.
Βαδίζουμε σιγά - σιγά σε συνθήκες έμμισθης δουλείας πολύ φοβάμαι.
Ο υπουργός μας δεν είναι παρά μόνο ο χαρακτηριστικός τύπος μέσου Νεοέλληνα, που ξέχασε να καλύψει τα κουσούρια του αναρριχωμενος στο Υπουργικό αξίωμα.

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραίο το άρθρο!
ποιά κουσούρια αγαπητέ "kon"...
Αυτή είναι η ιδεολογία και στάση ζωής του ανθρώπου...
όταν λέμε αυτός είναι "δεξιός" (για τον εν λόγω βάλε ΑΚΟΜΗ πιο δεξιά!) νομίζεις ότι σημαίνει ότι κλοτσάει τη μπάλα δεξιά;
όλα έχουν το ιδεολογικό τους υπόβαθρο και τίποτε δεν είναι τυχαίο...

Ανώνυμος είπε...

εκτός από το Μαγγίνα και το Κοντό πληροφορούμε ότι και η νέα Υφυπουργός έμαθε για το τραπεζικό λογαριασμό ΑΣΕ και φρόντισε να κάνει μία σχετική ανανέωση στο γραφείο της...εξάλλου είναι αδύνατο να έχει τα ίδια γούστα με το Γεράσιμο που είναι και πολύ μεγαλύτερος της...

ΑSE tours!
τώρα και ASE xytiroglou!

Συνάδελφοι βάζετε πρόστιμα!...τα παιδιά έχουν ανάγκες!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός Μαγγίνας... Πάει και αυτός. Βρε, μπας και είμαστε σε καταραμένο Υπουργείο και πρέπει να την κάνουμε και εμείς σιγά - σιγά. Άσε που δεν προλαβαίνει ο εκάστοτε υπουργός να ενημερωθεί (λέμε τώρα) για τα δίκαια αιτήματα μας από την προσηλωμένη στο διάλογο πεφωτισμένη συνδικαλιστική μας ηγεσία και πάρτον κάτω.
viernes

Ανώνυμος είπε...

χμ...και ποιός σου είπε ανώνυμε ότι αυτοί (οι συνδικαλισταράδες μας) δεν παίρνουν τα "επιδοματάκια" τους;
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να "τσεπώνουν" extra money και ας μην ονομάζεται επίδομα...έχουν αυτοί τις άκρες τους...μή στενοχωριέσε...
τώρα για τους απλούς επιθεωρητές..δύο σκασίλες έχουν...

Ανώνυμος είπε...

Ο ειδικός που ήταν προσωπική επιλογή του μπαρμπα-βασίλη θα παραμείνει στη θεσούλα του;
και μαζί όλα τα φρούτα που μάζεψε στο γραφείο του;
Το μήνυμα είναι για κάποιο "κύριο" εκεί μέσα: αγόρι τί φρούτα βγάζει η Καλαμάτα;

Ανώνυμος είπε...

λυπαμαι πολυ αλλα πως να το πω θεωρω τον εαυτο μου μαλακα με το να ερχομαι εδω και να γραφω και να ξαναγραφω τι? τα αυτονοητα. αλλα θα τα ξαναπω αλλη μια φορα οπως ακριβως τα νοιωθω.

σορρυ για τι ασχημο λεξιλογιο αλλα ειμαστε ολοι μαλακες που περιμενουμε, οπως καποτε και οι σκλαβομενοι ελληνες, απο το εξωτερικο την απελευθερωση μας απο το ζυγο της αηδειας και τις μαλακιας που εχουμε μπλεξει.

και μιλαω ετσι γιατι δεν ισχυει το γνωστο ασμα " ετσι οπως παμε θα μας πουνε και μαλακες"...μας λενε ηδη, και το κακο ειναι οτι αρχιζουμε να το νιοωθουμε και να συμπεριφερομαστε ολοι αναλογα.

τα κεκτημενα ( θεος να τα κανει) δεν θα ισχυουν σε λιγο, οι συνδικαλισταρες μας θα τα διαπραγματευτουν για τα αυτονοητα και θα μας το παιξουν και εθνοπατερες και ευεργετες μετα αφου θα εχουν κατεαφερει τον ανυπερβλητο αθλο να διατηρησουμε να πληρωνομαστε ...ακομα....ε?

αρνουμαι να υπηρετω ενα κρατος που εχει ανασφαλιστους τους υπαλληλους του και να κοινηγαει την ιδια στιγμη ολους τους αλλους που κανουν το ιδιο. ενα κρατος με απατεωνες και μαφιοζους που αλληλοκαλυπτονται και ευλογουν τα γενια τους. και οσο για την ειθεωρηση εργασιας θα το πω πολυ απλα...ΞΕ ΝΕ ΡΩ ΣΑ

καλα χριστουγεννα και χρονια πολλα

α μη ξεχασω,,,εκει στις λιμνες τις ιταλιας και φλωρεντιας που θα πατε να φορατε σωσιβια ,,εμεις τα φοραμε ετσι κι αλλιως γιατι προσπαθουμε να επιβιωσουμε μαλακες ε μαλακες...

sting