16 Δεκ 2007

Πάει κι ο Μαγγίνας...

Παραιτήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου «για λόγους ευθιξίας» ο υπουργός Απασχόλησης Β.Μαγγίνας μετά και τις νέες εις βάρος του καταγγελίες που είχαν να κάνουν με πολεοδομικές παραβάσεις στην οικία του στο Κορωπί.



Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Μέγαρο Μαξίμου, αναφέρεται ότι ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού, τον οποίο ευχαρίστησε για τη συμβολή του στην προώθηση της μεταρρύθμισης του Ασφαλιστικού.

Στη χειρόγραφη επιστολή παραίτησής του, δηλώνει ότι υποβάλλει παραίτηση για λόγους ευθιξίας και ότι ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι τη Δευτέρα θα αναλάβει καθήκοντα υπουργού Απασχόλησης η τέως υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

«Σταθερή και αμετάβλητη θέση της κυβέρνησης είναι να συνεχιστεί η ασφαλιστική μεταρρύθμιση χωρίς εκπτώσεις, με σταθερό γνώμονα το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο κ. Μαγγίνας πήγε στο υπουργείο στις 8:30 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκνευρισμένος καθώς δεν είχε φθάσει ακόμα το πακέτο με τις εφημερίδες, ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις.

Ο κ. Μαγγίνας αποχώρησε από το υπουργείο στις 14:30. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργό, Γιάννη Αγγέλου, στον οποίο υπέβαλε την παραίτησή του.

Η παραίτηση του Βασίλη Μαγγίνα ήλθε λίγες ώρες μετά τις νέες εις βάρος του καταγγελίες για την οικία του στο Κορωπί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή», ο Β.Μαγγίνας κατέχει πολεοδομική άδεια για αναψυκτήριο, βάσει της οποίας έχει χτίσει την κατοικία του στο Κορωπί.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες είχε έλθει στην επιφάνεια ένα ακόμα ζήτημα που είχε να κάνει με τον κ. Μαγγίνα, αυτό των αλλοδαπών που απασχολούνται στην κατοικία του στο Κορωπί.

Σύμφωνα με εκείνο το δημοσίευμα, επρόκειτο για ένα ανδρόγυνο Ινδών που εργάζονταν ως επιστάτες στην εξοχική κατοικία και ενός ομοεθνή τους κηπουρού. Και οι τρεις εργάζονταν ανασφάλιστοι.

Απαντώντας σε εκείνο το δημοσίευμα, ο κ. Μαγγίνας είχε διευκρινίσει ότι οι αλλοδαποί ήταν φιλοξενούμενοι.



Newsroom ΔΟΛ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον ψάξαμε στην έξοδο;
Όχι τίποτε άλλο, μήπως βρούμε εκείνο το το ΑΣΕ που έχουμε χάσει...είναι και χρονιάρες μέρες!...
'Ασε που θα ΄χει να πληρώσει τα πρόστιμα στο ΙΚΑ, ΣΕΠΕ, πολεοδομία και θα χει σφίξες το παιδί!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να πάμε στο αναψυκτηριό του να πιούμε καμια γκαζόζα παρέα να ακούσουμε και τη δική του εκδοχή του παιδιού. Άκουσα πως έχει και πισίνα (όλοι στου Μαγγίνα έχει και πισίνα!!!!). Πάντως ενδέχεται να το λειτουργήσει κανονικά ως αναψυκτήριο τώρα που βγήκε στην ανεργία.(μάθε τέχνη κι άστηνε...)
Πάντως ήταν τραγική η δικαιολογία ότι "έτσι κάνουν όλοι" όταν ακούγεται από το στόμα κορυφαίου Υπουργού. Τότε τί να προσδοκούμε ότι θα πράξει αυτός ο άνθωπος για τον τομέα στον οποίο είναι υπεύθυνος. (και να 'ταν ο μόνος...).
Για την ανασφάλιστη εργασία τί να πούμε...Δάσκαλε που δίδασκες...

Ανώνυμος είπε...

'ντάξει καλά ήταν:
-κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία με την ιδιότητα του Υπουργού και ξαναβγήκε (οι ρουσφετάρες να είναι καλά!)
-βόλεψε και τη κοράκλα στον ΟΤΕ...
-γλέντησε τις "οικονομίες" του 2007 από το γνωστό λογαριασμό...

Γεια σου ρε Βασίλαρε!

sms: μας τρέλλανες στα επιδόματα και στις συνεχείς αναβαθμίσεις των ελεγκτικών μηχανισμών σου!...μα πόσο πονάς την εργατιά!

Ανώνυμος είπε...

Οι πακιστανοι του βουλγαρακη εκδικηθηκαν μεσω των ινδων του μαγγινα...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι τα λέμε...του χρόνου!
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!
...με πολλά πολλά επιδόματα!
Επιστροφή 7/1!

Ανώνυμος είπε...

kai twra idou to erotima... magginas telika estw kai kantinieris h -lew h- i kira fanh??? diskolo quiz..sta idia *kata badizomen :-)

kokkinos είπε...

Αγαπητοί φίλοι
redmakis.wordpress.com στήνω μια σελίδα για τους εργαζόμενους στις κουζίνες(ειμαι μάγειρας)και στις συνδέσεις εχω βάλει οσα ιστολόγια εχω βρεί απο εργαζόμενους και χώρους εργασίας
Χαιρετισμούς