17 Νοε 2008

Πολυτεχνείο


Ο Εορτασμός του πολυτεχνείου κάθε χρονιά είναι θεαματικός. Σχολικές γιορτές κατάθεση στεφάνων πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία. Όμως αυτό το κακό το φετινό με τις εξαγγελίες για απαγόρευση κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας. Αλλαγές στις στάσεις των λεωφορείων. Μα τι γίνετε ποιοι φοβούνται τι?



Λέει ότι για τη σημερινή πορεία, η ΕΛ.ΑΣ. έχει σχεδιάσει ειδικά μέτρα για την αποφυγή (?) επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Περισσότεροι από οκτώ χιλιάδες 8000 αστυνομικοί «έχουν επιστρατευτεθεί». Οκτώ χιλιάδες ? Υπερβολή ? ενώ λέει και 40 εισαγγελείς βρίσκονται από νωρίς το πρωί σε επιφυλακή. Καλά τι είναι σ’ αυτήν την χώρα οι αστυνομικοί και οι εισαγγελείς και τους επιστρατεύουνε στον εορτασμό μιας εθνικής επετείου.




Πόλεμο έχουμε ? Κατοχή? Τι πράγματα είναι αυτά? Μόνο που τις ακούω αυτές τις λέξεις κλοιός , επιστράτευση, απαγόρευση κυκλοφορίας καντήλες βγάζω.

Σαν να λένε μη κατεβείτε στην πορεία θα γίνει σφαγή


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σου έυχομαι καλή επιτυχία στην αναζήτηση σου αυτή. Πάντως και για τους υπόλοιπους που θα διαβάσουν αυτό το θέμα μια καλή σελίδα για εύρεση εργασίας είναι η
www.εργασία.gr. Επειδή το link μπορεί να μη λειτουργεί σε κάποιους browsers δίνω και την punnycode μορφή του. http://www.xn--kxadbfj6eq.gr/