30 Σεπ 2009

O Παπανδρέου πέρασε από την Επιθεώρηση στη Σταδίου χθες

Μας είδα στις εφημερίδες μας άκουσα στις ειδήσεις ... πέρασε λέειχθες το πρωί ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και συγκεκριμένα από το τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Ανατολικού τομέα Αθηνών ... στη Σταδίου.

Τόνισε ότι: Ένα από τα μέτρα των πρώτων 100 ημερών της διακυβέρνησής μας, θα είναι η άμεση προστασία και στήριξη των ιδιωτικών υπαλλήλων, για να χτυπήσουμε αυτό τον εργασιακό μεσαίωνα. Περιγράφοντας δε τον εργασιακό μεσαίωνα ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για "εξοντωτικά ωράρια εργασίας, αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία, ανεξέλεγκτες συλλογικές απολύσεις, συμβάσεις με μπλοκάκια που υποκρύπτουν θέσεις εργασίας και ενοικίαση εργαζομένων".


Στις εφημερίδες δεν έφτασε ο κύριος Παπανδρέου δεν ανέφερε το πως θα υλοποιηθούν αυτά τα μέτρα. Με ποιους μόνιμους υπαλλήλους, με τι εξοπλισμό;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά δεν μας είπε ο κύριος Παπανδρέου.. (γνωρίζει άραγε ποιος θεσμοθέτησε τον δανεισμό και την ενοικίαση εργαζομένων? ποιος εισήγαγε τον θεσμό στην χώρα...? έχει υπόψην του ποιος καθιέρωσε την εκ περιτροπής απασχόληση -με μόνη την υποχρέωση ανακοίνωσης της απόφασης του εργοδότη στους μισθωτους που απασχολεί- και πότε? ποια κυβέρνηση? να τον δω να τα μαζεύει αυτά τώρα.. θα έχει πολύ πλάκα)

Ανοησίες, αοριστολογίες και μπαρούφες..

Έμαθα ότι συναντήθηκε μόνο με "δικούς του" συνδικαλιστές, κεκλεισμένων των θυρών επί μία ώρα! αληθεύει αυτό? Καλά από τους "δικούς μας" του ενός θα περάσουμε τώρα στους "δικούς μας" του άλλου? Δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το βασανιστήριο?

Με κανέναν άλλο δεν είχε να πει τίποτε?


sonnambula

Ανώνυμος είπε...

πιστευω πως οι οικολογοι πρασινοι πρεπει να μπουν στην βουλη και γιατι οχι και η δημοκρατικη αναγεννηση του παπαθεμελη ωστε να ειναι επτακομματικη η βουλη
εξαλλου ο αριθμος 7 ηταν ιερος απο την αρχαιοτητα

μπορει να καθαγιασει
και να εξαγνισει η επτακομματικη βουλη την ελληνικη πολιτικη σκηνη


wwww.arelis.gr
περιεχει σειρα αρθρων ελληνων καλλιτεχνων

frank είπε...

πράγματι έτσι έγινε sonnambula, άλλωστε ήρθε με συνοδεία συνδικαλιστών της ΠΑΣΚ του υπουργείου

εγώ δυστυχώς δεν τον πέτυχα - ήμουν σε έλεγχο - αλλα όπως έμαθα έταξε αναβάθμιση στις πρώτες 100 μέρες (τι θα πρωτοπρολάβει να κάνει σε αυτές τις 100 μέρες...)

όσο για το ποιος έβαλε τις θεσμικές βάσεις για τον "εργασιακό μεσαίωνα" που ανακάλυψε πρόσφατα, τα stage κλπ, κουβέντα δεν είπε φυσικά. αλλα μην ανησυχούμε, είναι άνθρωπος με αρχές και θα τα φτιάξει όλα όπως συνηθίζει να λέει με κάθε ευκαιρία

α, ρε ελληνάρες που τους ψηφίζετε και, ακόμα χειρότερα, τους πιστεύετε κιόλας...