21 Φεβ 2013

Χαράς ευαγγέλια!

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που έχει κατατεθεί για διαβούλευση στο opengov, προβλέπεται η θωράκιση των επιθεωρητών εργασίας ως εξής :
Επιθεωρητές Εργασίας των οποίων η κινητή περιουσία ζημιώνεται ή καταστρέφεται εν όλω ή εν μέρει κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ή εξ αφορμής αυτής δικαιούνται αποζημίωσης από το Ελληνικό Δημόσιο. Αν το αντικείμενο που καταστράφηκε ή βλάβη ήταν ασφαλισμένο, αξίωση αποζημίωσης κατά του Δημοσίου υπάρχει μόνο για το επιπλέον της ασφαλιστικής αποζημίωσης ποσό. Υποκατάσταση της ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας στα δικαιώματα του ασφαλισμένου για το καταβληθέν ποσό του ασφαλίσματος αποκλείεται».

οπότε συνάδελφοι, όσοι πληρώνετε ασφάλεια πυρός στο αυτοκίνητο μπορείτε πλέον να την διακόψετε!!! τώρα σε τι ακριβώς διευκολύνει το έργο μας αυτό, θα σας γελάσω...

ΥΓ. το οργανόγραμμα του Υπουργείου μας είναι σαν τη συνταγή της Coca Cola...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ!
Πόσο κοστίζει η σιωπή;
Αυτή που πάει (τόσο καλά) με όλα!
Τί να πει κανείς για το μέγεθος της ντροπής;

Θλιβερός ο νόμος
Της ένοχης σιωπής
Αβάσταχτο το φορτίο
Της ντροπής!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ LINK: http://www.minpress.gr/minpress/yekap_kyverntiko_symboulio_metarrythmisis_14.2.2013.pdf ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΠΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠΕ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 777 ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΑΠΟ 770 ΕΩΣ 830. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ 15 ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ 112 ΤΜΗΜΑΤΑ (ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ)

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον συνάδελφε αυτό που αναφέρεις
πράγματι αυτό 770 - 830 κάτι κάνει δηλ θα διώξουν 7 από 777 γιατι στο μιν θα μας πανε ..

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τους συνταξιούχους... Δε φεύγουν μόνο 7..... Πες 30 -40 να είσαι μέσα