16 Σεπ 2013

Α Π Ε Ρ Γ Ι Α



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                                    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ                                                                   13.09.13
Πειραιώς 40, 101 82 Αθήνα                  
Τηλ. 213 1516 157
 fax: 210- 5295 235

                            
Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι


Μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης ο σύλλογός μας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ενάντια στην κινητικότητα- διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας καλούμε το πρωί της Τετάρτης και ώρα 7.30 έξω από την Πειραιώς 40 σε συγκέντρωση για την περιφρούρηση της απεργίας μας. Στην συνέχεια θα υπάρξει προσυγκέντωση στις 11.30 στη Σταδίου 29 μαζι με την Ομοσπονδία μας και το Σύλλογο της Γ.Γ.Κ.Α. Ώστε όλοι μαζί να συμμετάσχουμε στην Κεντρική  απεργιακή συγκέντρωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ στην πλατεία Κλαυθμώνος.


Συνάδελφοι πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες γιατί μόνο έτσι μπορούμε να τους σταματήσουμε. ΜΟΝΟ έτσι μπορούμε να στραφούμε ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και τρόικας που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφουν ότι έχει απομείνει από τις κοινωνικές παροχές και την πρόνοια και πλήττουν τους Δημόσιους Υπαλλήλους που εδώ και τέσσερα χρόνια υφίστανται τις απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων και σήμερα κατά χιλιάδες καταδικάζονται στην ανεργία μέσω της διαθεσιμότητας και των απολύσεων»

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ



         
             Ο Πρόεδρος                               Η Γενική Γραμματέας
 

           Ηλίας Κιούλος                                     Ζωή Πάσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: