23 Σεπ 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ 48ΩΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.....

Η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ θα γίνει αύριο στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος,  εμείς  έχουμε συνάντηση στις 10 στη Σταδίου 29, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Τα ασφαλιστικά ταμεία
Τον τόνο των κινητοποιήσεων θα δίνουν όλη την εβδομάδα τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ αποφάσισε 48ωρες επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις.
Την Πέμπτη συνεδριάζει εκ νέου το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ για να να καθορίσει τα επόμενα βήματά του (μεταξύ των οποίων και η πραγματοποίηση γενικής απεργίας τον Οκτώβριο).
Σημειώνεται ότι σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι προβαίνουν για δεύτερη εβδομάδα σε κινητοποιήσεις.
Σήμερα πραγματοποιούν συγκέντρωση στις 11.30 στα κεντρικά γραφεία του ΟΓΑ (Πατησίων 30) και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Αστυνομική παρουσία
Αστυνομική παρουσία σε Γενική Συνέλευση Εργαζομένων στον ΟΑΕΔ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ενωση Υπαλλήλων του Οργανισμού.
Επισημαίνουν όμως ότι εκείνο που υπερβαίνει κάθε φαντασία και ανακαλεί μνήμες άλλων εποχών είναι η πρόθεση αστυνομικού οργάνου εν υπηρεσία και με πολιτική περιβολή να εισέλθει στο χώρο όπου διεξαγόταν η Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ενωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, προκειμένου, κατά δήλωσή του, να καταμετρήσει τους συμμετέχοντες!

πηγή : Ε

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Τελικά αντί να γίνει ξεκαθάρισμά και να απομακρυνθεί η "σαβούρα" από το Δημόσιο που ακόμα δρα παρασιτικά εις βάρος όλης της κοινωνίας θα βγουν σε διαθεσιμότητα και τελικά θα απολυθούν άτομα που έχουν διοριστεί χωρίς να το χρωστάνε σε κανένα πού....η γιατί απλά είναι νέοι επιθεωρητές που δουλεύουν πολύ , που έχουν υψηλά προσόντα που τρέχουν σαν μαλ....ς και βάζουν πρόστιμα ύψους 10.500,00 €. Απαράδεκτή η τόσο μεγάλη πρόσθετη μοριοδότηση για υπαλλήλους επιθεωρητές που «εργάζονται» για πάνω από 15 έτη γιατί η πλειονότητα αυτών έχει χαμηλά ή ανύπαρκτα προσόντα και όσο αφορά τον τρόπο διορισμού ας μην το σχολιάσουμε. Περιμένω κάποια αυτόνομη πρωτοβουλία από εσάς για το συγκεκριμένο θέμα για να εξακολουθώ να πιστεύω ότι όντως είναι αυτόνομη .

Ο Περίεργος είπε...

Κουραστική πια αυτή η πριμοδότηση των περήφανων "γηρατειών".
Στήριξαν για δεκαετίες τη σαπίλα για να βγαίνουν στον αφρό, έθαβαν στα ψυγεία όσους δεν ήταν του σιναφιού και σήμερα, στο όνομα μιας δήθεν συναδελφικότητας, εξακολουθούν να φροντίζουν με τα ίδια πρόσωπα τα συμφέροντά τους.

Ανώνυμος είπε...

κλίκα και πάλι κλίκα, το πιο σάπιο υπουργείο ...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και το θέμα άσκηση καθηκόντων επιθεωρητή....

Πάλι καλά που δεν έγραψαν στην απόφαση άσκηση καθηκόντων επόπτη....

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια τι ακουσα σημερα το βραδι οτι καταργει το ΣΕΠΕ,ξερει κανενας συνάδελφος κατι?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η' ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ Μ...Σ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ 10500 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ...... ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΦΑΣ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ 10500.......
ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ....