12 Νοε 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 12/11/13



Συναδέλφισσες/ Συνάδελφοι,

Δυστυχώς, παρ’ όλες τις κινητοποιήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης και ειδικά στο μέτρο της διαθεσιμότητας, αποφασίστηκε να τεθούν σε διαθεσιμότητα και από το Υπουργείο μας δέκα (10) συνολικά συνάδελφοί μας.

Συνάδελφοι,
ήδη η ΑΔΕΔΥ έχει ζητήσει από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές, αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), το Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ευρωπαϊκή  και ελληνική νομοθεσία και νομολογία, οι υπουργικές αποφάσεις που αφορούν τη διαθεσιμότητα και τη κινητικότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου τομέα.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα ενάντια στις μνημονιακές  πολιτικές, στην αιχμή των οποίων βρίσκεται το Υπουργείο μας με την εφαρμογή ακραίων αντεργατικών μέτρων. Θα διεκδικήσουμε με κάθε πρόσφορο μέσο την ακύρωση των διαθεσιμοτήτων και την επιστροφή των συναδέλφων μας στις θέσεις τους.


Συναδέλφισσες/ Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας, όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και τώρα, αποφάσισε ομόφωνα να συνδράμει  όποιον συνάδελφο επιθυμεί να προσφύγει στην δικαιοσύνη για την ακύρωση του μέτρου της διαθεσιμότητας, μέσω του Νομικού Συμβούλου του Συλλόγου και είναι αυτονόητο ότι θα καλύψει και το οικονομικό κόστος της προσφυγής.
Καλούνται οι συνάδελφοι-μέλη μας που επιθυμούν να διεκδικήσουν την ακύρωση των διαθεσιμοτήτων να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Ηλία Κιούλο στο τηλ 6970168871 και την Γεν, Γραμματέα κα Ζωή Πάσιου τηλ 6945764461.


Υ.Γ. ΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ 
            ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΥΤΟΙ ΕΜΑΣ 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη σκίσετε τα καλσόν. Η Ανακοίνωση (όπως και η δράση του Συλλόγου) είναι απλώς επιτάφιος για τους 10 "διαθέσιμους" και υπνωτικό για τους υπόλοιπους που παραμένουν. Αντε και στα δικά μας.

Ανώνυμος είπε...

εσύ ανώνυμε των 2:19 έχεις δίκιο αλλά νομιζω ότι είσαι στο σύλλογο που σου αρμόζει της ανώνυμης γκρίνιας των διαδρόμων

και στα δικά μας ..............

Ανώνυμος είπε...

Οσοι ειναι ιδαχ , κομματοσκυλα , κλπ, ας φυγουν μονοι τους. Εξαιτιας τους, μας μειωσαν τους μισθους κ ειμαστε αφραγκοι . Να πανε να ζητησουνε τα ρεστα, απο τους πολιτικους που τους διορισαν, παρακαμπτοντας καθε αξιοκρατικη διαδικασια, εις βαρος αλλων. Αντε γιατι βαρεθηκαμε , τα ιδια κ τα ιδια.
Επισης μπορουν να τους κρατησουν με 3κατοσταρικα το μηνα , γιατι τοσο αξιζουν κ να διωξουν ,απο το δημοσιο, νομικους, μηχανικους, οικονομολογους, γιατρους, νοσηλευτες κλπ. Ετσι θα εχουμε πρωτογενες πλεονασμα κ θα βγουμε απο το μνημονιο, κ θα παρουμε τα ευσημα απο δντ, εε, τροικα.Το τι θα κανουμε , μετα εμεις ειναι δικια μας δουλεια, παντως δεν θα γλειφουμε τον καθε καραγκιοζη να μας διορισει

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ παίχτη με τον τραίνο των 10:51 μ.μ.
Αν μιλάς σοβαρά αυτοχειριά σου…
Αν πάλι περνάς τον εαυτό σου για ξύπνιο με υψηλό δείκτη ευφυΐας
που οι υπόλοιποι δεν μπορούν να αντιληφθούν το χιούμορ του
μάλλον για λακαμά σε κόβω .
Μιλάτε καθαρά ρε ..
.
Επίσης , επίσης
Για ότι λες λέω, τώρα που το διαβάζεις και βρίζεις