16 Νοε 2013

Συνεδρίαση ΔΣ 15-11-13

θέματα  που συζητήθηκαν :
1.   Χριστουγεννιάτικη γιορτή παιδιών –  Αυτή τη φορά το προεδρείο ήρθε με την πρόταση που κάνει η ΑΠ κάθε χρόνο ….. να γίνει η γιορτή για τα παιδιά μας σε ένα θέατρο. Ομόφωνα αποφασίστηκε να  δουν τα παιδιά την παράσταση “στο νησί των θησαυρών”  στο  μέγαρο μουσικής στις 22-12-13. Οι συνάδελφοι θα προμηθευτούν σχετικές προσκλήσεις από τα γραφεία του συλλόγου παράλληλα θα μοιραστούν δωρο-επιταγές …..  θα υπάρξει σύντομα σχετική ανακοίνωση.
2.   Πρόταση του προεδρείου για τη συμβολική δωρεά ύψους 200 ευρω στους πληγέντες στις Φιλιππίνες - Ομόφωνη συμφωνία
3.  Επικαιροποιηση της απόφασης για νομική συνδρομή των συναδέλφων που τίθενται σε διαθεσιμότητα ανεξαρτήτως της ημερομηνίας εγγραφής τους στο σύλλογό μας - Ομόφωνη Απόφαση.
4.   Η πρόταση της ΑΠ να γίνει ομάδα εργασίας με στόχο την συγκέντρωση υλικού που θα αφορά τις ποικίλες καταγγελίες κατά συναδέλφων.  Έργο που θα βοηθήσει στην καλύτερη αντιμετώπισή ανάλογων περιστατικών από τα παραδείγματα αλλά και τη διεκδίκηση νομικής στήριξης από την πολιτική ηγεσία  ψηφίστηκε ομόφωνα .
5. Η κοινή πρόταση της ΑΣΥ- ΑΠ για ενεργή και ουσιαστική συμπαράσταση στον αγώνα των συναδέλφων στα πανεπιστήμια καταψηφίστηκε ….  αλλά οι άλλες παρατάξεις συμφωνήσανε στο να βγει ψήφισμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης
6.  Πρόταση  ΑΣΥ _ ΑΠ Εορτασμός 17ης Νοέμβρη απόφαση να κατατεθεί την Κυριακή στις 17.11.13 στεφάνι εκ μέρους του συλλόγου από εκπροσώπους του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: