25 Ιουλ 2014

Μεγάλη συναυλία για τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ με την Χάρις Αλεξίου στις 28 Ιουλίου -




ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28 ΙΟΥΛΗ!

Στηρίζουμε τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιούλη ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις που οδήγησαν τις 595 καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών στην ανεργία. Η κυβέρνηση αγνοώντας προκλητικά Σύνταγμα και νόμους αρνείται να εφαρμόσει τις δικαστικές αποφάσεις που τις δικαιώνουν.

Μαζί με τις καθαρίστριες, σχολικοί φύλακες, καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, εργαζόμενοι σε Υπουργεία, διοικητικοί υπάλληλοι ΑΕΙ συγκαταλέγονται στον μακρύ κατάλογο των πρώτων δημοσίων υπαλλήλων που απολύονται μετά από 103 χρόνια. Στόχος τους είναι η εκχώρηση των δημοσίων υπηρεσιών σε ιδιωτικά συμφέροντα και η αντικατάσταση των δημοσίων υπαλλήλων από «ωφελούμενους» και ενοικιαζόμενους εργαζόμενους που θα αμείβονται μηδαμινά με μισθούς πείνας και χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμπαρασταθούν στον ηρωικό πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις και να δώσουν μαζικό και δυναμικό παρών στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιούλη στις 21:00 στην πλατεία Συντάγματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: