22 Ιαν 2015

Κοινωνία ώρα μηδέν – όχι άλλη λάσπη






ΟΝΝΕΔ - Ο Βασιλάκης στη Δουλειά - Εθνικές Εκλογές 2015





Είχα στο νου να γράψω χιλιάδες λέξεων για  το πώς αντιλαμβάνεται ο κάθε πολιτικός χώρος διαφορετικά την αλήθεια …….. Ποια αλήθεια λένε και ποια κρύβουν .  Τις τοποθετήσεις του κομματικού τους στρατού σε θέσεις προϊσταμένων και διευθυντών με εντολή υπουργού σε όλο το δημόσιο τη βαφτίζουν αξιολόγηση Τα ψεύδη περί αξιολόγησης  (ωραία λέξη δύσκολη πράξη)  . Για το τι τραβάμε  οι εργαζόμενοι ιδιωτικοί αλλά και δημόσιοι κλπ  Το ότι  το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία κάποιοι το θεωρούν πολυτέλεια …..  για τους κοινωνικούς αυτοματισμούς που μεταξύ των άλλων δεινών ταλαιπώρησαν τις ζωές μας  …. Το μίσος τον αλληλοσπαραγμό τα καρφώματα την αναξιοπρέπεια………….
Το βλέπω και ντρέπομαι …. Ας ανοίξουμε λοιπόν κανένα παράθυρο να ξεβρομίσει ο τόπος Αρκετά  μέχρι εδώ …………..Αρκετά

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Άδωνης με τα τρενακια απόλαυση δείτε το http://youtu.be/24PZdTGSb84

Παπαδημητρίου Σταυρούλα είπε...

Η απάντηση της ΑΔΕΔΥ
Την αντίδραση της ΑΔΕΔΥ προκάλεσε το τηλεοπτικό σποτ της ΟΝΝΕΔ για τους δημόσιους υπαλλήλους, καταγγέλλοντας τη «συκοφάντησή» τους από τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την έντονη αγανάκτησή της για το απαξιωτικό και συκοφαντικό, για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, βίντεο της ΟΝΝΕΔ με θέμα την ‘αξιολόγηση’.

Δεν θα είχε αξία αναφοράς το δήθεν χιουμοριστικό-προεκλογικό βίντεο της ΟΝΝΕΔ αν πίσω από τα πολυχρησιμοποιημένα αρνητικά στερεότυπα δεν κρύβονταν τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής στο Δημόσιο και οι δραματικές επιπτώσεις τους στην Υγεία, στην Εκπαίδευση, στην καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών. Εκείνο που δεν μπορεί να κρυφτεί είναι το μίσος για κάθε συλλογικότητα, για το Δημόσιο, αλλά και για τον κόσμο της εργασίας συνολικότερα.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών και του δικαιώματος στη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους και όλες ενάντια στην πολιτική των απολύσεων, των διαθεσιμοτήτων της ανεργίας και της εξαθλίωσης ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων».