26 Ιουλ 2017

Η ΠΟΕ – ΔΟΥ καταδικάζει εγκληματική επίθεση και ξυλοδαρμό εφοριακού στην Πάτμο.

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΠΟΕ-ΔΟΥ με τίτλο «ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ»
Σ αυτό αναφερεται:
«Η ΠΟΕ-ΔΟΥ καταδικάζει την εγκληματική επίθεση και ξυλοδαρμό συναδέλφου μας εφοριακού στις 22.7.2017 στην Πάτμο.
Οι εφοριακοί υπάλληλοι καλούνται να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες, πολλές φορές με δικά τους μεταφορικά μέσα, χρηματοδοτώντας την υπηρεσία από το πενιχρό εισόδημά τους .
Δίνουν καθημερινά τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής και του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος γιατί είναι ένας αγώνας που αφορά όλους και όλες για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.
Με αφορμή τον ξυλοδαρμό του συναδέλφου μας στην Πάτμο το βράδυ του Σαββάτου 22.7.2017 λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα
.
ΖΗΤΑΜΕ
Από την Διοίκηση της ΑΑΔΕ και την Κυβέρνηση
  • την προστασία των εργαζομένων από τις επιθέσεις «δήθεν» αγανακτισμένων πολιτών που υπηρετούν οργανωμένα οικονομικάσυμφέροντα.
  • Την διεξαγωγή των προληπτικών ελέγχων μέσα από μια οργανωμένη και ασφαλή για τους εργαζόμενους διαδικασία.
  • Αυστηρό νομικό πλαίσιο και παραδειγματική τιμωρία για εκείνους που  παρεμποδίζουν τον έλεγχο και βιαιοπραγούν σε βάρος των ελεγκτικών οργάνων.
  • Tην απόσυρση του Ν. 4342/2015 για την ποινική και αστική ευθύνη των ελεγκτών που λειτουργεί ως δαμόκλεια σπάθη και δυσχεραίνει το ελεγκτικό μας έργο.
  • Ουσιαστική υποστήριξη και νομική θωράκιση κατά την εκτέλεση τωνκαθηκόντων μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι γνωριζόμαστε απο παλιά και τα εχουμε πει πολλές φορές. Ο έλεγχος πρέπει να γίνεται συνοδεία αστυνομίας. Έχουμε να κάνουμε με υπόκοσμο. Μη γελιόμαστε.