5 Ιουλ 2018

Τραμπουκισμοί κατά συναδέλφων στη Σύρο


Για ακόμη μια φορά συνάδελφοι μας, αυτή τη φορά στη Σύρο βρέθηκαν αναμέσα σε αντιμαχόμενα πυρά … . και αυτή τη φορά εργαζομένων …..
Το μόνο τους σφάλμα είναι ότι προγραμμάτισαν την εργατική διαφορά 14 εργαζομένων του Νεωρίου. Αυτό προφανώς δεν άρεσε σε κάποιους άλλους εργαζόμενους της πολύπαθης επιχείρησης  και θεώρησαν σωστό να επιβάλουν την άποψή τους και στους συναδέλφους μας.
Σεβόμαστε τον πόνο και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και οι όλοι μας σ όλες τις επιθεωρήσεις της χώρας δίνουμε κάθε μέρα τη μάχη στο πλευρό τους αλλά υπάρχουν και όρια … Τα δελτία ελέγχου και τα δελτία εργατικών διαφορών τα γράφουμε και τα υπογράφουμε εμείς . Αυτά περιλαμβάνουν τις δικές μας απόψεις και τις δικές μας διαπιστώσεις  δεν θα δεχτούμε από κανέναν υποδείξεις για τι θα γράψουμε σ αυτά ….
Δεν θα πούμε εδώ αν είχε δίκιο ή άδικο η μια ή άλλη ομάδα ……..
Εδώ θα πούμε ότι όποιος τα βάλει μ έναν συνάδελφο είναι σαν να τα βάζει με όλους μας ….
Στηρίζουμε τους συναδέλφους του τμήματος Σύρου- Μήλου.
Διεκδικούμε από την πολιτική ηγεσία να λάβει μέτρα προστασίας μας ώστε να μπορούμε να παρέχουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας.  Δεν είμαστε αναλώσιμοι   ......
Το τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Σύρου- Μήλου παρέμεινε κλειστό σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή για την αποκατάσταση των φθορών που προκάλεσαν οι «συνδικαλιστές»
Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας , Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου, με αφορμή τα γεγονότα στην Επιθεώρηση Εργασίας και την επίθεση που δέχθηκε μέλος του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: