16 Ιαν 2008

Συνέλευση 16-1-07

Έγινε σήμερα η προγραμματισμένη γενική συνέλευση του συλλόγου, η οποία δυστυχώς δεν είχε απαρτία καθώς ήρθαν γύρω στα 120 άτομα.

Έγινε βέβαια μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που όμως δεν κατέληξε πουθενά αφού δεν μπορούσε να ληφθεί απόφαση. Η πρόταση της Αυτόνομης Πρωτοβουλίας ήταν η πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 6-2 με συγκέντρωση και παράσταση στο γραφείο της Υπουργού.

Η πρόταση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. ήταν να γίνει προσπάθεια συνάντησης με την Υπουργό και...βλέπουμε

Ανεξάρτητα από τη διαφωνία μας με τη συγκεκριμένη επιλογή ελπίζουμε να δούμε κάτι θετικό επιτέλους και να μην περιμένουμε για άλλη μια φορά πότε θα μας κάνει την τιμή η πολιτική ηγεσία να μας συναντήσει

Ελπίζουμε ακόμα να μην χρησιμοποιηθεί η χαμηλή προσέλευση σαν δικαιολογία για να μην ξανασυγκλιθεί γενική συνέλευση

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ελπίζουμε να δούμε κάτι θετικό επιτέλους και να μην περιμένουμε για άλλη μια φορά πότε θα μας κάνει την τιμή η πολιτική ηγεσία να μας συναντήσει":
Τώρα πώς γίνεται να αντιμετωπίζουμε τέτοια συμπεριφορά και κυβέρνηση/ΔΑΚΕ να σαρώνουν στις εκλογές, κατ΄εμέ υπάρχουν δύο εξηγήσεις:
1.έχουμε λύσει τα οικονομικά ζητήματα και γι' αυτό ψηφίζουμε όπως ψηφίζουμε...ή
2.Εφαρμόζουμε το: "ψωμί και ελιά και κότσο βασιλιά!"

Παπαδημητρίου Σταυρούλα είπε...

Οκ πάντα είναι ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή απόψεων αλλά να μαζευτούμε και να μιλάμε για να μιλάμε? Η συζήτηση κάτω από αυτό το πρίσμα, της μη λήψης αποφάσεων, κατά τη γνώμη μου δεν ήταν ενδιαφέρουσα … ήταν βαρετή εκτός από 1-2 ενδιαφέρουσες προτάσεις που ακούστηκαν.
Ενδιαφέροντα σημεία για μένα ήταν: 1. η πρόταση του κου Καρύδη για τη δημιουργία επιτροπής αποτελούμενης από έναν υπάλληλο των διαχειριστικών αρχών έναν του υπουργείου και έναν του ΣΕΠΕ που να είναι επιφορτισμένη να κάνει έρευνα ώστε να υποβάλει μια συγκεκριμένη και τεκμηριωμένη πρόταση για τη νομοθέτηση του Ελεγκτικού επιδόματος . 2. Η ανακοίνωση του κου Κιούλου ότι θα καταρτισθεί και θα ψηφιστεί σε γενική συνέλευση νέο καταστατικό του Συλλόγου.
Η συμπεριφορά του ΔΣ από την άλλη ήταν απαξιωτική για τους συναδέλφους που ήταν παρόντες . Οι οποίοι ήταν σίγουρα πάνω από 100 με 120.
Το να λέμε και να ξαναλέμε ότι το πράγμα δεν πάει άλλο χωρίς να προχωράμε σε δράσεις για την αλλαγή της κατάστασης είναι χωρίς νόημα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε "pasta" δικαίωμά σου όταν ακούς να κρατάς αυτά που θέλεις... δεν έχεις όμως το δικαίωμα να μεταφέρεις λανθασμένα σε μια δημόσια συζήτηση όπως είναι αυτή εδώ, πράγματα που δεν ειπώθηκαν και δεν ακούστηκαν ποτέ! και εννοώ τη προηγούμενη "...συνέλευση..." του συλόγου μας.
1/. Ο κ. Καρύδης άλλο πράγμα είπε... εσύ άκουσες αυτά που ήθελες...
2/. Δεν παρακουλουθείς ιδιαίτερα τα του Συλλόγου, ως φαίνεται, γιατί τότε θα γνώριζες, ότι η ανακοίνωση του κ. Κιούλου σχετικά με το νέο καταστατικό του Συλλόγου, είχε να κάνει με καταστατική δέσμευση του Δ.Σ. από ομόφωνη απόφαση προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης...
Κάνω αυτές εδώ τις επισυμάνσεις προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο. Με φιλικούς-συναδελφικούς έστω και ανώνυμους επί του παρόντος χαιρετισμούς, ένας ανήσυχος συνάδελφος.