7 Απρ 2008

Blogging μετά μουσικής



Καλός ο συνδικαλισμός ….. η παρουσίαση θέσων, απόψεων και τα λοιπά και τα λοιπά αλλά και λίγη μουσική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ας μην μείνουν μόνο λόγια τα της πολιτιστικής επανάστασης στο Υπουργείο ας κάνουμε ότι μπορούμε και μεις από δω. ¨Έτσι όπως ίσως θα έχετε προσέξει, από την προηγούμενη βδομάδα έχω εισάγει (αποφασίζοντας δημοκρατικά δηλ. κάνοντας ότι μου αρέσει) στο blog ένα podcast παρουσιάζοντας σας κάποιες μουσικές επιλογές μου. Ακούσματα του τελευταίου καιρού αλλά και παλιές και μόνιμες εμμονές. Να σπάσει λίγο η σιωπή εδώ μέσα.
Το 1ο κομμάτι είναι από τον τελευταίο δίσκο του Moby "Last Night" To 2o είναι της Erykah Badu “New Amerikah” μαύρο μαύρο και θερμό.
Το 2ο κομμάτι είναι από το πρώτο και τελευταίο cd μιας ελληνικής μπάντας των Gravity says I to “The roughest sea” βγήκε από τον Σείριο τον Δεκέμβρη του 2007, πραγματικά φρέσκο μια ενδιαφέρουσα πρόταση νομίζω.
Το 3ο κλασικό δεν χρειάζεται παρουσίαση , οι στίχοι της Γώγου πάντα επίκαιροι και αιχμηροί ….Τώρα το γιατί αυτό το τραγούδι αρέσει στην κόρη μου δεν μπορώ να καταλάβω.
Το βρίσκω καλή ιδέα να ανταλλάσσουμε μουσικές εμπειρίες μεταξύ μας.. Η μουσική μας φέρνει πιο κοντά λένε άλλωστε….. Θυμάστε κάποτε που είχαμε χρόνο αλλά όχι χρήμα και όταν κάποιος φίλος/η αγόραζε κάποιον καινούργιο δίσκο/cd μαζευόμαστε και τον ακούγαμε παρέα? Και άκου κ’ αυτό και αυτό καλό δεν είναι κλπ κλπ κλπ
Για να έχει νόημα η εισαγωγή της μουσικής σ’ αυτήν εδώ τη γειτονία αυτή θα πρέπει να ανανεώνετε τακτικά ώστε να έχει ενδιαφέρον. Όποιος ενδιαφέρεται να μας κάνει πρόγραμμα εδώ μέσα έχει 2επιλογές (πολλές) έχουμε λοιπόν και λέμε
1ο να στείλει τα mp3 στο μειλ της Πρωτοβουλίας μαζί με την όποια περιγραφή παρουσίαση του υλικού του και να αναλάβω εγώ να την αναρτήσω.

2ο και το καλύτερο να ζητήσει και να πάρει τους κωδικούς ώστε να ανεβάσει στο podcast την μουσική του.


Περιμένω τις απόψεις σας…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: