4 Ιουλ 2011

Ακροάσεις φορέων στη Βουλή για την αναμόρφωση του ΣΕΠΕ

μη ξεχνιόμαστε: το νομοσχέδιο- τέρας είναι έτοιμο για ψήφιση, ίσως και μέσα στην εβδομάδα...



4 σχόλια:

Παπαδημητρίου Σταυρούλα είπε...

Τα διαβάζω στη βουλή και στα νέα και ………………….
αλλά αγαπητή μου συναδέλφισα, εμείς από ότι θυμάσαι και θυμάμαι κάναμε ότι μπορούσαμε …. σχόλια, προτάσεις, γενική συνέλευση, γίναμε φωνακλάδες και κακοί. Η απόφαση ποια; Θα, θα πάντα αποφασίσει η ομοσπονδία, τώρα το ποια ομοσπονδία, γιατί τότε ήταν άλλη τώρα άλλη (αυτή του συλλόγου υπαλλήλων νέας γενιάς που τι τους νοιαζει τους ανθρώπους το ΣΕΠΕ εδώ έχουν δικά τους θέματα)
η λαική βούληση απ ότι φαίνεται τη θέλει την εφαρμογή του νομοσχεδίου ….. ας μας την εφαρμόσουν και αυτή λοιπόν…… ο λαός μίλησε (όπως και στις εθνικές εκλογές)
ας πάρουν οι κεντρικοί τις ταυτότητες και να κάνουν και 12 και 15 και 20 ελέγχους και να επιβάλουν όσα πρόστιμα θέλουν. Βέβαια δεν θα φάνε αυτοί το ξύλο αλλά …..

Ανώνυμος είπε...

μου το μετεφερε συναδερφος... ο υπουργος που αναμορφωνει το ΣΕΠΕ είπε στην επιτροπή στην βουλή ότι οι επιθεωρητές στην επαρχία (όχι στην αθηνα ) ειδοποιούν τους εργοδότες πριν τον ελεγχο... αν είναι αλήθεια ότι το είπε και το αφήσουμε να περασει ετσι τότε οι επιθεωρητες δεν ξερω αν ειδοποιουν αλλα σίγουρα κατι τους ριχναν στο γαλα οταν ηταν μικροι

Ανώνυμος είπε...

http://portal.kathimerini.gr/4Dcgi/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_30/06/2011_396573

διαβάστε εδώ τις θέσεις κάποιων φορέων

Ανώνυμος είπε...

δεν υπήρχε εκπρόσωπος του Συλλόγου Επιθεωρητών Β. Ελλάδας;