18 Ιουλ 2011

Δεν...

Αν και πολλοί από μας έχουν ήδη λάβει την προσωπική επιστολή του Δ.Ε.Ν με την οποία μαθαίνουμε και επισήμως ότι αν θέλουμε εργαλεία για να δουλέψουμε θα πρέπει να τα πληρώνουμε, την αντιγράφω για ...ιστορικούς λόγους:

"Επί δεκαετίες το ΔΕΛΤΙΟΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ αποστέλλεται δωρεάν εις (700) επτακοσίους και πλέον υπαλλήλους του Υπουργείου Εργασίας – ΣΕΠΕ, ασχολούμενο με το αντικείμενο τους και όπως πιστεύουμε, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στο έργο τους.

Μέχρι σήμερα το Υπουργείο προσέφερε μία ελάχιστη συμβολική αμοιβή στο Δ.Ε.Ν. για τις εν λόγω συνδρομές. Δεδομένης όμως της οικονομικής κρίσεως έπαυσε πλέον να καταβάλει το ποσό αυτό. Παραλλήλως το ΔΕΛΤΙΟΝ στηρίζεται για την έκδοσή του, αποκλειστικά στην συνεισφορά των συνδρομητών του.

Κατόπιν αυτού, εφ’ όσον πιστεύετε ότι το ΔΕΛΤΙΟΝ σας εξυπηρετεί και επιθυμείτε εφεξής να το λαμβάνετε, θα πρέπει να καταβάλετε μία μικρή εν σχέσει με την ισχύουσα και ανταποκρινόμενη στην αξία του, ετήσια συνδρομή 40 (σαράντα) ευρώ, οποία καλύπτει μέρος μόνον του κόστους του περιοδικού.

….

Οι υπάλληλοι του Υπ. Εργασίας ήσαν και είναι φίλοι του περιοδικού μας και δεν θα θέλαμε να βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να διακόψουμε την αποστολή του."

άντε και στιλούς απ' τα σπίτια μας πλέον, όλα από το κράτος τα περιμένουμε

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν τους πληρώνουν με...«θεσμό»???

με αέρα κοπανιστό ίσως???

...κάποιο...ΦΕΚ???

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ .... ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΟΧΙ. ΤΟΣΗ ΠΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ???

Ανώνυμος είπε...

τι να το κανουμε το ΔΕΝ? καλυτερα να διαβαζουμε πρωταθλητη (της παραγκας) και ΓΑΥΡΟ, στο γραφειο