18 Ιουλ 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΑΠΟ ΟΣΥΠΕ

Μετά τα διαλαμβανόμενα όσον αφορά την σύνθεση της ΟΣΥΠΕ και μη μπορώντας να συμμετέχουμε σε ανύπαρκτο όργανο με δεδομένο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα προσχωρούν και αποχωρούν σύλλογοι μέλη, νοιώθουμε υποχρεωμένες να παραιτηθούμε από σύνεδροι της ΟΣΥΠΕ, αισθανόμενες το βάρος της ψήφου εμπιστοσύνης των συναδέλφων μας.



18.07.11

Παπαδημητρίου Σταυρούλα
Φιλιππίδου Ειρήνη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν πραγματικά αισθανόσασταν "το βάρος της ψήφου εμπιστοσύνης των συναδέλφων" σας, αυτό θα το είχατε κάνει εδώ και κάτι μήνες, όχι για το τυπικό που αφορά την σύνθεση της ΟΣΥΠΕ, αλλά για την στάση της ΟΣΥΠΕ απέναντι σε ένα σωρό ζητήματα, όπως π.χ. απέναντι στο Νομοσχέδιο, την έλλειψη ουσιαστικής στήριξης στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων της Β. Ελλάδας. Ό,τι κάνετε όψιμα δεν έχει καμία σημασία, αντιθέτως καταδεικνύει την υποκρισία σας και την αδυναμία σας σε ώρες κρίσιμες να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Φυσικά δεν αναφέρομαι στα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά με αφορμή την ανωτέρω δήλωση, αναφέρομαι στην εν γένει στάση της ΑΠ, η οποία όπως προκύπτει εδώ και χρόνια δεν έχει να επιδείξει τίποτε διαφορετικό ή εναλλακτικό από τις λοιπές συνδικαλιστικές παρατάξεις.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο, καλά τα λες, γι αυτό ψήφισε πασκ να χεις το κεφάλι σου ήσυχο

sOnnAmBuLa είπε...

Συγχαρητήρια στις συναδέλφους μας για την πράξη ευθύνης και τον συνδικαλιστικό πολιτισμό.. η αποχώρηση σύμφωνα με την γνώμη πολλών ίσως να έπρεπε να προηγηθεί, σύμφωνα με την δική μου γνώμη, όχι. Οι συνθήκες ωριμάζουν τις αποφάσεις, οι καταστάσεις υποδεικνύουν τις δράσεις και ίσως εκ των υστέρων, διαβάζοντας ξανά τα γεγονότα και βλέποντας πίσω, να προκύπτει καλύτερα αυτό που λέμε "κατάλληλος χρόνος" για να ληφθεί μια απόφαση και να γίνει κάτι… όμως την ώρα της δράσης, της αλλαγής και των μεγάλων αγώνων δεν υπάρχει χρόνος για γκρίνιες, μεμψιμοιρίες και κατηγορίες!
Η ώρα έφτασε για συσπείρωση και συστράτευση των δυνάμεων των επιθεωρητών, εναντίον όλων αυτών που χρόνια τώρα ζούνε εις βάρος τους και με τον υπηρεσιακό τους κόπο…

συνάδελφοι,
να αγκαλιάσουμε και να υποστηρίξουμε τις νέες κινήσεις
να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις των νέων δομών που έρχονται
να αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ για 'ΜΑΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε από πάνω αναφέρεσαι σε "συσπείρωση και συστράτευση των δυνάμεων των επιθεωρητών" και πως πρέπει να "αγκαλιάσουμε και να υποστηρίξουμε τις νέες κινήσεις
να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις των νέων δομών που έρχονται
να αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ για 'ΜΑΣ ...". Αν προαναγγέλλεις εξελίξεις, καλό θα ήταν να γίνεις πιο σαφής και συγκεκριμένος για να καταλάβουμε και εμείς που δεν είμαστε και τόσο μέσα στά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

αν σε αφορούσε θα καταλάβαινες αγαπητέ/ή από πάνω...

Ανώνυμος είπε...

Τα μέλη της Α.Π. και ιδίως οι συναδέλφισες στην ΟΣΥΠΕ έδωσαν σκληρές μάχες και μάλιστα μόνες τους κόντρα σε όλους τους υπόλοιπους εκλεγμένους τόσο στην Ομοσπονδία, όσο και στο Δ.Σ. του Συλλόγου. Είναι κρίμα κάποιοι να απαξιώνουν αυτή τη στάση και να προσπαθούν να ισοπεδώσουν τα πάντα στη λογική του "όλοι ίδιοι είναι" ιδίως όταν δημοσίως, πχ. στη συνέλευση δεν είδαμε καμμιά διαφοροποίηση από κάποιον άλλο. Λάθη γίνονται και θα γίνονται αλλά ας μην τα μηδενίζουμε όλα γιατί θέλει κότσια να συμμετέχεις σε αυτά τα όργανα, με αυτούς τους συσχετσμούς και να συνεχίζεις να κρατάς μια συνεπή και αξιοπρεπή στάση, τιμώντας τη ψήφο των συναδέλφων.