13 Αυγ 2011

Άμεση εφαρμογή και άλλα καλοκαιρινά αστεία!

Εν μέσω θέρους το Υπουργείο μας καλεί να εφαρμόσουμε άμεσα, χωρίς φυσικά οδηγίες ή εγκύκλιο, τον καινούργιο Νόμο 3996/11«Αναμόρφωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, ρυθμίσεις θεμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις.»

Μόνο που με μια πρόχειρη ανάγνωση χρειάζονται δύο Π.Δ ( Κανονισμός λειτουργίας του ΣΕΠΕ και καθορισμός των σχετικών με την οργάνωση, τη στελέχωση κλπ των υπηρεσιών) καθώς και ένα ατελείωτο πλήθος υπουργικών αποφάσεων (κοινών και μη), αποφάσεων Ειδικού Γραμματέα κλπ προκειμένου να τεθούν σε ισχύ τα 2/3 των διατάξεων του νόμου.

Και έτσι συνεχίζουμε να αρμενίζουμε χωρίς προσωπικό, μηχανοργάνωση, υποδομές και με νόμους ερμηνευόμενους κατά το δοκούν…

καλά μπάνια συνάδελφοι

ΥΓ. από Τρίτη δηλαδή θα κόβουμε πρόστιμα για εκπρόθεσμες συμπληρωματικές καταστάσεις προσωπικού;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφου η επανασυσταση δεν προβλέπεται λιαν συντόμως ας δουμε το 'αινιεο' μισθολογιο λιγο διοτι εκει λεγεται οτι θα επανατοποθετηθουν σε βαθμους και κλιμακια ολοι οι υπαλληλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επισεις λαμβανωντας υπ οψη οτι δεν εχουν γινει ακομη κρισεις προισταμενων στο ΣΕΠΕ σκεφτειτε τι εχει να γινει παλι!!!!!!!!!!!!!!
προφανως οι ηδη προισταμενοι θα διατηρησουν τις θεσεις τους οσο ικανοι η/και ανικανοι ειναι!!!!!!!
τελος μηπως θα πρεπει επιτελους να κινηθουμε νομικα (ΣτΕ και ποινικη δικαιοσυνη) για να μην αφησουμε να περασει παλι η ανικανοτητα ρουσφετολογια και οι καθεστωτικου τυπου εξελιξεις στο ΣΕΠΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ LINK: http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/8199

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
http://www.pofee.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=231:-2582011&catid=1:2010-06-07-11-34-11&Itemid=58