10 Αυγ 2012

Νέος Ειδικός Γραμματέας Σ.ΕΠ.Ε

Την τοποθέτηση 12 νέων ειδικών γραμματέων ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Σε αυτούς περιλαμβάνεται ως νέος ειδικός γραμματέας ΣΔΟΕ, ο Στέλιος Στασινόπουλος και ως νέος ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ο Γιάννης Σούκος. Με την ίδια απόφαση ανακοινώνεται η κατάργηση 10 ειδικών γραμματειών από 6 υπουργεία, το έργο των οποίων θα ασκείται πλέον άλλα όργανα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ


ΥΓ. Βιογραφικό του νέου ειδικού εδώ

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ξηλωσανε τον πυροσβεστη? ο χειροτερος που εχε περασει απο το σεπε ητανε, διελυσε το ΣΩΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Για ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το link: http://www.capital.gr/News.asp?id=1584004. Τι άλλο άραγε θα σκαρφιστούν; Αλλά η εφεδρεία, εφεδρεία.

Ανώνυμος είπε...

Επί των ημερών του το ΣΕΠΕ γνώρισε τις χειρότερες ημέρες.
Δεν είχαμε χρήματα για καθαρισμό της τουαλέτας, μελάνι για τον εκτυπωτή και βενζίνη για τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα.
Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ για την μείωση της γραφειοκρατίας.
Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ για την νομική και ηθική προστασία των Επιθεωρητών.
Στην κρεατομηχανή!!!

Ανώνυμος είπε...

Σάρωσε στις εκλογές ως υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ, ο νέος Ειδικός. Ας ευχηθούμε να έχει καλύτερη απόδοση στη θητεία του...

http://ekloges.newsnow.gr/stavroi/2012/38/%CE%91'%20%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD/

Ανώνυμος είπε...

για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ανω Ραχουλα καλα (θα) ηταν...

Ανώνυμος είπε...

Στα τρένα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πήραμε χαμπάρι ότι στις ΔΕΚΟ δεν έγιναν μισθολογικές μειώσεις και ότι το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης ψάχνεται?

Ανώνυμος είπε...

Για τον λόγο ότι γράφονται πολλά θετικά στον τύπο για τον απερχόμενο ειδικό και για την αδικία που υφίσταται με την αντικατάστασή του θα ήθελα να εκθέσω μερικές προσωπικές απόψεις....
Ο απερχόμενος ειδικός δεν έχει προέλθει από παρθενογένεση αλλά είναι κομμάτι του σκληρού κομματικού μηχανισμού.Υπήρξε μεν δραστήριος όσον αφορά την περαίωση του συγκεκριμένου στόχου και προσανατολισμένος στην απορρόφηση κονδυλίων ΕΣΠΑ όμως υπήρξε παντελώς αδιάφορος όσον αφορά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών με ελλιπέστατο έμψυχο δυναμικό, χωρίς υπολογιστές,τηλεφωνικά κέντρα διαλυμένα, φαξ και εκτυπωτές απειροελάχιστους, κτίρια κάκιστα...εισήγαγε τον όρο rotation(ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΎ) το οποίο χρησιμοποίησε με αυστηρά προσωπικά-κομματικά κριτήρια στέλνοντας υπαλλήλους σε ελιτίστικες ή μη υπηρεσίες αναλόγως....άφησε ακάλυπτους συναδέλφους που μετά από εντολή του πήγανε σε έλεγχο και άφησε χωρίς καμία νομική στήριξη τον κάθε υπάλληλο να γίνεται βορρά στις ορέξεις του κάθε κακόβουλου...δεν έκανε καμία προσπάθεια για κωδικοποίηση της νομοθεσίας και την δημιουργία μιας νομοθετικής βίβλου όσον αφορά τα εργασιακά αφήνοντας τους υπαλλήλους, μη νομικούς, να κάνουν πειραματισμούς με ερμηνείες αφού όσοι νομικοί υπάρχουν δεν βρίσκονται στα τμήματα αιχμής....παρουσιάζονταν συνεχώς στα κανάλια για να πιστοποιήσει την ανυπαρξία της κυβερνητικής πολιτικής στα εργασιακά σκιαγραφόντας απλά την κατάσταση σαν να μην ήταν εκείνος που είχε μερίδιο ευθύνης στην διαμόρφωση πολιτικής και στην εφαρμογή της...ετσι συνεχώς μιλούσε για την αύξηση των επιχειρησιακών συμβάσεων και την μείωση των μισθών.....

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε 05:30 μ.μ. θεωρώ πως είναι εύστοχα και ενδιαφέροντα τα σχόλιά σου. Ο απερχόμενος ειδικός ανέλαβε τέλη 2009, μια περίοδο που τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν ήδη την κατηφόρα σε προσωπικό και εξοπλισμό. Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να κάνει κάτι εκ των πραγμάτων. Δηλαδή, δεν μπορούμε να πούμε πως το Υπουργείο έδινε τα χρήματα στο ΣΕΠΕ ή δεχόταν μετατάξεις και ο Ειδικός το αρνούταν. Ειδικά ως προς τις μετατάξεις έχει αρχίσει να μου διαμορφώνεται η εντύπωση πως κανένας δεν θέλει να έρθει στο ΣΕΠΕ. Το γιατί δεν το ξέρω. Ίσως για τον ίδιο λόγο που κάποιος από εμάς να ήθελε να φύγει. Ως προς την έλλειψη κάλυψης και νομικής στήριξης συμφωνώ μαζί σου. Ως προς την κωδικοποίηση της νομοθεσίας έχω μια μικρή ένσταση: Όλες διαχρονικά οι πολιτικές ηγεσίες το εξαγγέλλουν αλλά καμμία δεν έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για την ολοκλήρωση, αφού αυτό θα κατέληγε στην απλοποίηση της εργατικής νομοθεσίας και συνεπώς στην ύπαρξη πολιτικού κόστους. Συμφωνώ, επίσης, αφενός για το επικοινωνικό παιχνίδι με τα μέσα, ιδίως δια των στατιστικών στοιχείων, την αμφιβολία προσωπικά πάντα είχα, αφού πως μπορεί να περνάμε με το χέρι χιλιάδες καταστάσεις χωρίς μηχανοργάνωση και ταυτόχρονα στο τέλος του μήνα να δίνουμε αξιόπιστα στοιχεία, αφετέρου πως δεν υπάρχει στο ΣΕΠΕ επαρκής αριθμός νομικών στα Τμήματα, προκειμένου να δίνει λύση όχι μόνο σε εργατικά αλλά και σε διοικητικά και διαδικαστικά ζητήματα. Αν και το τελευταίο θα έπρεπε να γίνεται σε κεντρικό και όχι σε επίπεδο Τμήματος. Τέλος, το ότι έτρεξε το ΕΣΠΑ, αυτό είναι το πιο καλό που έχει κάνει, γιατί ίσως να βοηθήσει ουσιαστικά το ΣΕΠΕ. Λογικά το έργο της ηλεκτρονικής διασύνδεσης μέσω του ΕΣΠΑ πρέπει να έχει γίνει, όπως και το γεγονός πως από ό,τι ξέρω υπάρχει διαγωνισμός για να προμηθευτούμε εξοπλισμό για την ανάγνωση των ψηφιακών και αναλογικών ταχογράφων. Δεν νομίζω να μπορούμε όλοι να διαβάζουμε με άνεση αναλογικούς ταχογράφους κατά τον έλεγχο. Συνεπώς, αν υλοποιηθεί και αυτό το έργο, θα είναι μία πρόοδος. Τέλος, θέλω να σου πω πως η κριτική σου για τον Ειδικό είναι από τις πιο ακριβοδίκαιες, μετριοπαθείς και ψύχραιμες που έχω διαβάσει, για αυτό και είναι τόσο εύστοχες.

Ανώνυμος είπε...

το ΣΕΠΕ, δεν χρειαζεται ειδικη γραμματεια για να λειτουργησει,αλλα εναν γενικο δ/ντη με 5ετη θητεια, υπηρεσιακο στελεχος, δηλαδη.
Η υπαρξη της ειδικης γραμματειας ειναι για να βολευονται καποια κομματοσκυλα,μαζι με 5-6 παρατρεχαμενους συμβουλους, που αμα ολοι αυτοι δεν απασχολουνταν, σε αυτο το ποστο, δεν θα εβρισκαν δουλεια ουτε σε συνοικιακο ψιλικατζιδικο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7.01 με ευχαριστηση διαβασα τα ευγενικά σου σχόλια....και απλα θα ηθελα να επιβεβαιωσω αυτό που ειπες...κανεις δεν θα θελει να ερθει στο σεπε με μεταταξη και αν ερθει βλεποντας την χαοτική κατασταση στα τμήματα,τον μισθο που φθινει και την πολυσχιδή προσωπικότητα που απαιτειται με διαχυτες ευθυνες χωρίς κάλυψη...θα θελει να ξαναφυγει.....προσωπικα και εγώ θα ηθελα πιθανον να παρω μεταταξη σε άλλο υπουργειο...και τουλαχιστον με πιο ευχαριστο αντικειμενο....δεν κατηγορώ κανεναν που θελει να βελτιωσει την θεση του αλλα εκεινους που αποφασιζουν για μενα και θελουν να με κρατουν σε καθεστως μιζεριας χωρις στοχο για βελτιστοποιηση των συνθηκων.....αυτα καλε φιλε ή φίλη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.

ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΖΥΝΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΔΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ....ΚΑΙ Η ΕΦΕΔΡΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΤΕΙ ΤΟ FATALITY ΤΟΥ ΣΕΠΕ....


ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνω με το προηγούμενο . Να καταργηθεί αμέσως η ειδική γραμματεία .σε αυτήν τοποθετούνται τα εκάστοτε πλέον ακατάλληλα άτομα . Για να τοποθετηθεις σε αυτήν την θέση , συνήθως θα πρέπει να έχεις κολλήσει αφίσες , να βαρας παλαμάκια , σε έναν υπουργό , να μαζευεις φίλους σου σε προεκλογικές ομιλίες του προστάτη σου ύπουργου , να του βγαζεις ,τους λόγους κ τις σαχλαμαρες που λέει κλπ κλπ . ΜετΑ σε ξεπληρωνει τοποθετώντας σε ωσ ειδικό γραμματέα κ ξεκινάς την καταστροφή . Για να σωθούμε θα πρέπει αυτα να σταματήσουμε στο ΣΕΠΕ

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ο χειρότερος; είχε μάθει καλά το μάθημα του στα θα, και πολύ έκατσε!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα πατάξουν την μαύρη εργασία με υπηρεσίες ξεβράκωτες, χωρίς υπαλλήλους, αυτοκίνητα κλπ.. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς.
Το χειμώνα οι ευνοούμενη κλείνουν (ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ.) τις επιχειρήσεις λόγο τέλος της εποχής. Ο ΟΑΕΔ γιατί δεν κάνει έλεγχους; μεγάλο ποσοστό άνεργων δουλεύει ιδικά το χειμώνα. Το χειμώνα και όχι μόνο μικτό κλιμάκιο (Ι.Κ.Α., Σ.ΕΠ.Ε., Σ.Δ.Ο.Ε., Υγειονομικό, Ο.Α.Ε.Δ.) να βγαίνει σε τακτά διαστήματα (όταν έχουν υπαλλήλους δηλ. σε 25 χρόνια, αφού έτσι τους έχουν πει οι εργοδότες, μάλλον). Όχι στα λόγια αλλά στα έργα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ. Π.Χ. ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ 1-10 = 500€, 11-50 = 1.200 κ.ο.κ. ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΑΡΙΦΑ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χρειαζεται ειδικος με α@@@@@ παρα a@@@@@ ειδικος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Hi there, just became aware of your blog through Google, and found
that it is truly informative. I am going to watch
out for brussels. I will appreciate if you continue this in
future. Numerous people will be benefited from your writing.
Cheers!

Here is my web site :: free wills