24 Σεπ 2012

Ημερήσια διάταξη 25.9.2012

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της 25.9.2012 (10 π.μ) θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
α) Ενημέρωση σχετικά με την διαδικασία εκπόνησης νέου Οργανογράμματος από τον Δ/ντη Οργάνωσης και Απλούστευσης και μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης κ.Βουρτση
β) Πρόταση ανακοίνωσης σχετικά με τον ορισμό υπολόγων. Η πρόταση συντάχθηκε από την ΑΣΥ και υπογράφεται από συναδέλφους που έχουν οριστεί υπόλογοι.


Καλούνται οι συνάδελφοι να εκφράσουν απόψεις – παρατηρήσεις - προτάσεις για τα συγκεκριμένα θέματα ή να υποβάλουν προτάσεις για νέα θέματα προς συζήτηση, επικοινωνώντας με τα μέλη της Α.Σ.Υ και της Αυτόνομης Πρωτοβουλίας στα τηλέφωνα:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με το οργανόγραμμα, αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη όχι η κατάσταση του Υπουργείου και του ΣΕΠΕ όπως είναι τώρα αλλά όπως θα είναι μετά από μερικά χρόνια. Αν το Υπουργείο και το ΣΕΠΕ πληγούν από όσα ακούγονται από εφεδρείες και συνταξιοδοτήσεις τότε θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό: Τα κενά θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ρωτήσετε πως θα διασφαλιστεί η οποια λειτουργικότητα και επιχειρησιακή ετοιμότητα του Υπουργείου και του ΣΕΠΕ με το νέο οργανόγραμμα. Αν π.χ. σε Τμήμα της Αθήνας προβλέπεται συγκεκριμένος αριθμός οργανικών θέσεων και μέσα σε ένα χρόνο οι μισοί φύγουν λόγω σύνταξης κλπ., τι να το κάνεις το νέο οργανόγραμμα; Το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο από το επιδιωκόμενο. Αν θέλετε θέστε το ως ερώτημα.