10 Δεκ 2012

Αποτελέσματα εκλογών Υπηρεσιακών Συμβουλίων

Τα αποτελέσματα των εκλογών (8.12.2012) για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας:
  • Για το Υπηρεσιακό Συμβουλίου των υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας:
Ψήφισαν : 760 από τους 1043
Άκυρα: 54
Λευκά: 89
Έγκυρα: 617
Έλαβαν:
  • ΠΑΣΚ: 241 Ψήφοι, (39,06%), εκλέγεται η Αφροδίτη Κορφιάτη
  • ΔΑΚΕ: 155 Ψήφοι (25,12%)
  • Ενωτικό Ψηφοδέλτιο (ΑΠ - ΑΣΥ): 155 Ψήφοι (25,12%)
  • Μεμονωμένος Υποψήφιος υποστηριζόμενος από το ΠΑΜΕ (Παναγιώτης Ζορμπάς): 66 Ψήφοι (10,70%)
Λόγω της ισοψηφίας ΔΑΚΕ και Ενωτικού Ψηφοδελτίου (ΑΠ - ΑΣΥ) διενεργήθηκε κλήρωση και εκλέχθηκε ο υποψήφιος της ΔΑΚΕ Σταύρος Μπακέας.

Δείτε για συγκρίσεις και τα αποτελέσματα των εκλογών για το ΔΣ του Συλλόγου (Ιούνιος 2012). Επισημαίνουμε ότι στις εκλογές για το Υ.Σ ψηφίζουν όλοι οι υπάλληλοι του Υπουργείου (1043 εγγεγραμμένοι) ενώ στις εκλογές του Συλλόγου μόνο τα μέλη του (609 τον Ιούνιο 2012)

  • Για τους υπαλλήλους με σχέση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου:
Εκλέγονται με σειρά σταυροδοσίας:
1.Γκαζόν Ερικ
2.Γραβάνη Ιωάννα

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι και κωλοφαρδοι ...

Παπαδημητρίου Σταυρούλα είπε...

Eίναι τι να κάνουμε ....

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω ότι η ΑΣΥ-ΑΠ ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τα Υπηρεσιακά. Απόδειξη ότι δεν υπήρξε καμία ανάρτηση σε αυτό το blog. Οπότε, οι 155 ψήφοι είναι μάλλον έκπληξη!

Ανώνυμος είπε...

Ευχάριστη έκπληξη!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η θυγατρική ΠΑΣΚΕ έχει στο Σύλλογο 39,6% και η αντίστοιχη της
στη κοινωνία η μητρική της δηλαδή της το ΠΑΣΟΚ έχει 5% ..?
.
Τι δεν πάει καλά?
.
Ποιοι αόρατοι ομφάλιοι λώροι κρατούν ΄΄δεμένους ΄΄ 200 συναδέλφους όμηρους
να συλλογάνται και ψηφίζουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ ?
.
Ποια νυχτωδία το φώς τους έχει πάρει..
και σε ποιο γαλαξία να τους βρούμε
τις ώρες που αγριεύει η βροχή…
.
Θα μείνουν εκεί..
Δειλοί ..μοιραίοι ..και άβουλοι
Συμπαρασύροντας και εμάς στα τάρταρα … μαζί τους
.
Δον

Ανώνυμος είπε...

Δον πινεις χάπια? ???

Ανώνυμος είπε...

Aντιγραφή απο ανακοίνωση της Επιτροπής του ΠΑΜΕ.

"Η χιλιοπαιγμένη προπαγάνδα ότι οι εργαζόμενοι χρειαζόμαστε συνδικαλιστικές δυνάμεις "ανεξάρτητες" και "ακομμάτιστες" είναι και υποκριτική και επικίνδυνη. Υποκριτική, γιατί πολλοί από τους επικεφαλής των δήθεν ακομμάτιστων σχημάτων (π.χ στο χώρο μας της ΑΣΥ-ΑΠ) έχουν όχι μόνο συγκεκριμένη πολιτική προσέγγιση στα διάφορα ζητήματα, αλλά και συγκεκριμένη κομματική ένταξη (στο ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του). Με βάση αυτές τις εντάξεις δρουν στο συνδικαλιστικό κίνημα. Ως Επιτροπή του ΠΑΜΕ δεν τους εγκαλούμε γι΄ αυτό, αλλά για την προσπάθεια τους να το κρύψουν. Η απεμπλοκή άλλων συναδέλφων από τις κυρίαρχες συνδικαλιστικές δυνάμεις στο χώρο (π.χ οι «ανεξάρτητοι» για το υπηρεσιακό του ΣΕΠΕ) αποτελεί θετικό γεγονός, αλλά αν συνοδεύεται από μια τύπου «πλατείας» μηδενιστική και απολίτικη κριτική προς ΚΑΘΕ συνδικαλιστική δύναμη χύνει, σε τελική ανάλυση, νερό στο μύλο της κυρίαρχης πολιτικής.



Είναι όμως και μια επικίνδυνη προπαγάνδα, γιατί αποφεύγει να απαντήσει τι κρύβεται πίσω από τη εύηχη λεξούλα "ανεξαρτησία": "ανεξάρτητοι" από τι; Εμείς, ως Επιτροπή του ΠΑΜΕ, λέμε καθαρά: είμαστε ανεξάρτητοι από και σε αντιπαράθεση με τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες και το κράτος που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, ΑΛΛΑ είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ εξαρτημένοι από τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Παλεύουμε και ζυγιάζουμε την κάθε μας κίνηση με βάση τα συνολικά συμφέροντα όλων των εργαζομένων, δίχως συντεχνιασμούς και τη λογική ο καθένας να κοιτά το "μαγαζάκι" του (π.χ εξαίρεση ΣΕΠΕ από διαθεσιμότητες ή από αξιολόγηση, όπως προτείνει και η ΑΣΥ-ΑΠ). Βλέπουμε το δάσος και όχι μόνο τα δέντρα."

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητοι από κομματικά ιερατεία ίσως;; Χωρίς κομματικές γραμμές και καθοδήγηση ίσως; Με ελευθερία να στηρίξουν σωστές απόψεις από όπου κι αν προέρχονται ίσως; Με ανοικτό μυαλό και χωρίς κομματικές παρωπίδες ίσως; Με το θάρρος να παραδεχτούν ότι δεν είναι φορείς της απόλυτης αλήθειας ίσως; Αυτό εννοεί ως ανεξαρτησία η ΑΣΥ, συνάδελφοι του ΠΑΜΕ (ή του ΚΚΕ, καλύτερα). Οσο για την ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ κτλ, είναι δικαίωμα μας να πιστεύουμε και ανήκουμε όπου θέλουμε, αλλά δικαίωμα μας επίσης να δρούμε στον εργασιακό μας χώρο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τις όποιες κομματικές και άλλες εντάξεις μας. Γκεγκε;;;

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΣΥ δεν ήταν που ψήφισε την πρόταση του ΠΑΜΕ στη συνέλευση ?

Ανώνυμος είπε...

Και από που προκύπτει, συνάδελφοι της ΑΠ, ότι παρά την κομματική σας ένταξη στο ΣΥΡΙΖΑ (αλήθεια σας κατηγόρησε κανείς γι' αυτό ή ντρέπεστε να το πείτε;) δεν ακολουθείτε στο συνδικαλιστικό κίνημα κάποια κομματική γραμμή; Απλά επειδή μας το λέτε πρέπει να σας πιστέψουμε; Έλεος πια με αυτή την καραμέλα της "ανεξαρτησίας" - δεν είμαστε και παιδάκια.

Πέτρος

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΣΥ ψήφισε στη Γ.Σ. μια πρόταση που θεωρούσε ότι την εκφράζει περισσότερο από την πρόταση της πλειοψηφίας του Δ.Σ., όπως τελικά είχε διαμορφωθεί την Παρασκευή 23/11, (θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη πρόταση και αδιαφορώντας αν είχε την "ταμπέλα" του ΠΑΜΕ θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική για την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων).
Η ΑΣΥ προφανώς και δεν συμπορεύεται με το ΠΑΜΕ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τις ενέργειες δημοσιότητας του ΠΑΜΕ, διαβάστε και μέρος της ανακοίνωσης του ΠΑΜΕ που, με μορφή, δήθεν σχολίου, αναρτήθηκε στο blog σας.
Και στο δικό μας blog (asy-yeka@blogspot.gr) το ίδιο έγινε.
Λίζα

Ανώνυμος είπε...

Επειδή έχω μπερδευτεί κάπως.Η ΑΠ-ΑΣΥ ποιά θέση παίρνει για τα Υ.Σ.?Μπορούν να προωθήσουν την ΄"αξιοκρατία" και να γίνουν φορείς μιας "νεοδιοικητικής" αντίληψης έτσι γενικώς?
Ποιά η θέση της ΑΠ-ΑΣΥ για την περιβόητη "εξαίρεση" της "περιούσιας"υπηρεσίας του ΣΕΠΕ απο τις απολύσεις-διαθεσιμότητες?
Ποιά συνδικαλιστική δύναμη είπε καθαρά και ξάστερα στην Γ.Σ. "ότι δεν πρόκειται να γίνουν εξαιρέσεις και ότι είναι και απάραδεκτος συντεχνιασμός να αγωνίζεσαι έχοντας τέτοιο αίτημα"?

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΡΑΜΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

irini είπε...

δεχομαστε επενδυτικές συμβουλές για το ιλιγγιώδες ποσό που μπήκε στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς!!!

Ανώνυμος είπε...

πληροφορίες λένε ότι οι υπάλληλοι της Βουλής θα ζητήσουν εξομοίωση των υπερωριών τους με των Επιθεωρητών Εργασίας. Μια ώρα υπαλλήλου Βουλής θα εξομοιώνεται με ενός μηνός Επιθεωρητή.

Ανώνυμος είπε...

Ασε την προπαγάνδα Παμιτη .. Έδω είμαστε ανεξάρτητοι , σας απορρίπτουμε διότι είστε κομματοσκυλα . Το ΚΚΕ κάνει απολύσεις κ στον περισσό. Εάν ενδιαφερόταν για τους εργάτες , θα τους κράταγε κ θα έκανε οριζόντιες περικοπές, σε όλους , ότι έχει γίνει εώς τώρα στο δημόσιο . Προτίμησε όμως τις απολύσεις , με αποτέλεσμα να μείνουν στο δρόμο αρκετοί κ να ψάχνουν γάλα κ ψωμί για τα παιδια τους . Πήγαινε σε άλλο blog να κανείς προπαγάνδα κ να αναιβαζεις ανακοινώσεις