6 Δεκ 2012

Με τη λογική πονάει χέρι κόψει χέρι ....

Με τη λογική πονάει χέρι κόψει χέρι ....    ο κος Μανιτάκης βγάζει σε διαθεσιμότητα όλους τους ΔΕ αορίστου χρόνου ........ σιδερένια πυγμή και αποφασιστικότητα  αφού αποφάσισε και διέταξε ........ θα το εφαρμόσει κι' όλας με εκβιασμούς απειλές και βία .  Έτσι:
"Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με ΦΕΚ Α 237, η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τη διαθεσιμότητα, με την οποία θα τεθούν σε διαθεσιμότητα όλοι οι υπάλληλοι διοικητικού κλάδου, ΔΕ, με συμβάσεις αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, καθώς σε αυτή τη φάση της διαδικασίας δεν μπορούν να διαπιστωθούν οι εξαιρέσεις.
Όπως αναφέρεται στη νομοθετική πράξη, «η διαρκής επικαιροποίηση και συμπλήρωση των στοιχείων των υπαλλήλων, οι οποίοι περιλαμβάνονται στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού, προκειμένου για μεταβολές της υπηρεσιακής τους κατάστασης που επέρχονται αυτοδικαίως από τυπικό νόμο, γίνεται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εφόσον δεν πραγματοποιηθεί από το αρμόδιο όργανο και εντός της προθεσμίας που προβλέπεται από το νόμο».
Επίσης, τονίζεται ότι «για την επέλευση των πάσης φύσεως συνεπειών της ανωτέρω υπηρεσιακής μεταβολής δεν είναι αναγκαία η έκδοση σχετικής πράξης»."


πηγή: Καθημερινή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έκανα ενημέρωση στο βιβλιάριο μισθοδοσίας...40 ευρώπουλα (ολόκληρα) το μήνα για υπερωρίες ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ-εισφοροελεγκτή κτλ κτλ

Σκατά στα μούτρα μας...

ή καλύτερα...σκατά στα μούτρα ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σας γνωρίζω το link: http://www.iobe.gr/media/meletes/adilotiergasia.pdf Αφορά μελέτη του ΙΟΒΕ σχετικά με την αδήλωτη εργασία. Αξίζει να την διαβάσετε. Σε κάποιο σημείο αναφέρει πως ως μορφή αδήλωτης εργασίας θα πρέπει να περιλαμβάνεται και η
«πλημμελής ασφάλιση» των ήδη ασφαλισμένων, δηλαδή η απόκρυψη είτε ημερών / ωρών
εργασίας είτε τμήματος του ασφαλιστέου ποσού. Αυτό το αναφέρω για να τους χαιρόμαστε τους έξυπνους που νομιμοποίησαν την παρανομία με την δυνατότητα αλλαγής του προγράμματος σε δύο εργάσιμες ημέρες. Κατά τα άλλα ο Υπουργός εξοργίζεται όταν σκέφτεται πως ακόμη και σήμερα υπάρχει αδήλωτη εργασία. Η υποκρισία στο μεγαλείο της!!!!!