13 Αυγ 2013

Χωρίς λόγια

1 σχόλιο:

Γιάννης Πέντας είπε...

Προς ανώνυμο 9.39 π.μ.
Επιστρέφοντας χτές από διακοπές είδα με έκπληξη το σχόλιο σου το οποίο θεωρώ κακόβουλο και άκρως αντισυναδελφικό.
1)Απο πότε οι διοικητικοί υπάλληλοι συγγράφουν οι ίδιοι(όπως λες) και μάλιστα τόσο σοβαρές Υπουργικές Αποφάσεις όπως αυτή για τα τροχονομικά? Όλοι γνωρίζουμε ότι το περιεχόμενο αυτών των ΥΑ αποφασίζονται από την πολιτική ηγεσία(η οποία συμβουλεύεται ΑΝ θελήσει) την διοικητική ιεραρχία δηλ.τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ υπηρεσιακούς παράγοντες του ΣΕΠΕ(στην προκειμένη περίπτωση) και της Κ.Υ. του Υπουργείου.Άλλωστε το περιεχόμενο των ΥΑ και λοιπών διατάξεων αποτυπώνει πιστά τις αντιλαικές-αντεργατικές πολιτικές των κυβερνήσεων του κεφαλαίου αλλά και της Ευρωπαικής Ένωσης δηλαδή των αληθινών ενόχων που κάποιοι πάντως αρνούνται πεισματικά να καταγγείλουν μιλώντας γενικά για μνημονιακές πολιτικές.
2)Η Επιτροπή του ΠΑΜΕ θα τοποθετείται με ανακοινώσεις όποτε αυτή νομίζει.Τώρα αν κάποιοι ενοχλούνται από την δράση μας αυτό είναι πρόβλημα δικό τους.Οι συνάδελφοι θα κρίνουν το ποιός κάνει χαρτοπόλεμο και ποιός(κατά την γνώμη μου) καταδικάζει φραστικά τις απολύσεις ενώ απόδεχεται επι της αρχής τον βασικό μοχλό για αυτές, δηλαδή την αξιολόγηση(κακή και καλή), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για μια αναξιόπιστη και απολύτως « συστημική» συνδικαλιστική δύναμη που με τις διαρκείς παλινωδίες αλλά και με την «νομιμοφροσύνη» που δείχνει απέναντι στον χρεωκοπημένο φιλοκυβερνητικό και φιλοΕΕ συνδικαλισμό της απροκάλυπτα ξεπουλημένης ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ λειτουργεί αντικειμενικά ως ανάχωμα στις όποιες τάσεις συνειδητής ριζοσπαστικοποίησης των συναδέλφων.
3)Το σχόλιο για το ποιος απεργεί και ποιος όχι είναι ιδιαιτέρως χαμηλού επιπέδου(θυμίζει ποιος την έχει …μεγαλύτερη) αλλά ευχαρίστως να κοιτάξουμε μαζί τους πίνακες των απεργούντων συναδέλφων τα τελευταία χρόνια για να δούμε αν ΟΛΑ τα μέλη των ψηφοδελτίων των παρατάξεων συμμετέχουν σε ΟΛΕΣ τις απεργίες.
4)Η Επιτροπή του ΠΑΜΕ δεν συμμετέχει ΟΝΤΩΣ στις ( έτσι κι αλλιώς αποτυχημένες) πορείες της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ(συνήθως το ΠΑΜΕ έχει διπλάσιο κόσμο).Αυτοί που καλούν τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις της απροκάλυπτα ξεπουλημένης ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ του χρεωκοπημένου φιλοκυβερνητικού και φιλοΕΕ συνδικαλισμού ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?
Όπως βλέπεις ανώνυμε ή ανώνυμη απάντησα ΕΠΩΝΥΜΑ στο σχόλιό σου.Θα παρακαλούσα αν επιλέξεις να απαντήσεις να το κάνεις κι εσύ επώνυμα.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία από το BLOG της ΑΠ.
Γιάννης Πέντας

12:07 μ.μ.