19 Σεπ 2016

Συνεδρίαση ΔΣ Συλλόγου, Τρίτη 20-09-2016

Την Τρίτη  20.09.2016 και ώρα 11:30 πμ. θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση και συζήτηση επί των εξελίξεων αναφορικά με την αναδιοργάνωση του Οργανισμού του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και οι «παράλληλες» ενέργειες της διοίκησης που αφορούν συστάσεις επιτελικών δομών, σχεδιασμός νέων ειδικών γραμματειών, κλπ.

2. Η ειδική εκπαίδευση των επιθεωρητών εργασίας και η απόφαση του Υπουργού Εργασίας για πραγματοποίησή της στο ΙΝ.ΕΠ. και ο καθορισμός περαιτέρω ενεργειών από μέρους του ΔΣ.

3. Τα θέματα που πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα για συζήτηση για το Σύλλογό μας στο επόμενο διάστημα καθώς και ο προγραμματισμός δράσεων και ενεργειών.

4. Λοιπά θέματα.

Επιπλέον, τα μέλη της ΑΡΣΥ στο ΔΣ έχουν ζητήσει εγγράφως να συζητηθεί και το θέμα του καθορισμού της διαδικασίας και του χρονοδιαγράμματος για την πραγματοποίηση καταστατικής συνέλευσης με σκοπό την ψήφιση νέου καταστατικού του Συλλόγου.


 Καλούνται οι συνάδελφοι να υποβάλλουν προτάσεις, παρατηρήσεις, απόψεις 
στο e-mail: arsy.yeka@gmail.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς θα μάθατε για το νέο περιστατικό όπου σκυλιά επιτέθηκαν σε συναδέλφους..

τί τραβάει αυτό το ταλαίπωρο ΣΕΠΕ..

φορτώθηκε και το ΟΠΣ