15 Σεπ 2020

Τετάρτη 16/9/2020 συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου

Μετά από 3 μήνες αγρανάπαυσης (η τελευταία συνεδρίαση έγινε στις 24 Ιουνίου) ο Σύλλογός μας μπαίνει στον κόπο να συνεδριάσει. Προφανώς για την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ τα προβλήματα των συναδέλφων λύθηκαν τον Ιούλιο του 2019 και από εκεί και πέρα αντιμετωπίζουν τα όποια ζητήματα σε γραφεία και διαδρόμους. Όμως τα προβλήματα που αφορούν τις μόνιμες ελλείψεις αλλά και τα επείγοντα που έφερε στην επιφάνεια η πανδημία είναι εδώ, είναι φλέγοντα και απαιτούν άμεσες λύσεις. 

Στη σχετική πρόσκληση που απέστειλε η πρόεδρος στα μέλη του ΔΣ δεν έχει οριστεί ημερήσια διάταξη. Χαρακτηριστικά σ' αυτήν αναφέρεται:

"Στην εν λόγω συνεδρίαση δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη, είναι χρήσιμο να συζητηθούν τα τρέχοντα θέματα και οι εξελίξεις."

Βέβαια η παράταξή μας δεν τους έκανε την χάρη να πάμε στο βλέποντας και κάνοντας. Έτσι, με επιστολή μας που στάλθηκε με email ζητήσαμε:


Σχετικά με το ΔΣ που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 16-09-2020 θα πρέπει οπωσδήποτε να οριστεί ημερήσια διάταξη προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για μια σειρά ζητήματα, ιδιαίτερα στην συγκεκριμένη συγκυρία.

Ενδεικτικά αιτούμαστε να συζητηθούν:

1. Προστασία Εργαζομένων και των συναλλασσόμενων πολιτών του Υπουργείου μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19. 

2. Μη ύπαρξη ιατρού εργασίας στο Υπουργείο

3. Προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής και κτιριακών εγκαταστάσεων υπηρεσιών του Σ.ΕΠ.Ε. συμπεριλαμβανομένου και του σοβαρού  προβλήματος κλιματισμού στο κτίριο που στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Σολωμού)

4. Διαδικασία Αξιολόγησης έτους 2019

 

Επίσης η συνάδελφος και εκλεγμένη με την ΑΡΣΥ Ειρήνη Φιλιππίδου ενημέρωσε ότι εξαιτίας της πανδημίας, της είναι εξαιρετικά δύσκολη η μετακίνηση στην Αθήνα (από την Σύρο που υπηρετεί) ως εκ τούτου θα αποστείλει άμεσα επιστολή παραίτησης για να αντικατασταθεί από τον αμέσως επόμενο στη σχετική λίστα. 

 

Όποιος συνάδελφος εκτιμά ότι πρέπει να συζητηθεί και κάποιο άλλο θέμα ας μας ενημερώσει ή με σχόλιο ή με ένα τηλεφώνημα στο:

6976763827- Παπαδημητρίου Σταυρούλα 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: